Infosessie over transport via binnenwateren

17/10/2017
Infosessie over transport via binnenwateren Voor de bedrijven met een vestiging in de regio kan de binnenvaart een interessant alternatief zijn om containers uit de haven van Antwerpen of Zeebrugge naar hier te halen. De mogelijkheden errond zijn weinig bekend en het systeem is onderbenut. Daarom organiseert Bedrijvenpark Kanaalzone Harelbeke-Kortrijk op 26 oktober een infosessie over transport via binnenwateren. Ook bedrijven van BPKN kunnen deelnemen.

Hoe gaat binnenvaart in zijn werk? Wat zijn de kostprijzen? Wat zijn de mogelijkheden qua locaties om te lossen? Hoe lang kunnen containers blijven staan? Wat zijn de voordelen en de eventuele nadelen waarmee moet worden rekening gehouden? Op die vragen krijgt u een antwoord.

Waterwegen en Zeekanaal zal een presentatie geven over Seine-Schelde Vlaanderen en het commercieel beheer. Voor marktgerichte en prijstechnische vragen zal Dany Eyben van Delcatrans, de exploitant van River Terminal Wielsbeke, een extra toelichting geven.

Datum
donderdag 26 oktober van 12u tot 13u45 (stipt)

Locatie
Bedrijven Centrum Harelbeke, Generaal Deprezstraat 02 (inrit vlak naast de spoorweg, rechts houden, het gebouw ligt achteraan rechts op de site)

Programma

12u00 tot 12u15 : lichte lunch

12u15 tot 13u30: toespraak

13u30 tot 13u45: vragen en persoonlijke info

 

Kostprijs

32 euro per deelnemer

 

Inschrijven

Kan via mail naar annelies@bedrijvenparkmanagement.be

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.