Politie vraagt alertheid

17/10/2017
Politie vraagt alertheid Politiezone Vlas vraagt om alert te zijn voor verdachte omstandigheden. Oplichters doen zich voor als dakontmossers en een andere groep komt op voorverkenning in handelszaken. Er wordt gevraagd om meteen 101 te contacteren als u dergelijke verdachte handelingen opmerkt.

Alertheid vereist voor oplichtingstechniek

Momenteel zijn de Franstalige dakontmossers in de politiezone Vlas op pad. Zij verplaatsen zich met een Citroen Berlingo.

De politie adviseert om hier niet op in te gaan en onmiddellijk 101 te contacteren met voldoende info omtrent verdachte handelingen. (persoonsbeschrijving, kledij, verplaatsing, …) 

 

Aandacht vereist voor wisseltruc en/of voorverkenning

De politiezone Mira verkreeg deze morgen een melding van een verdachte omstandigheid.

Een Oostbloktype voldeed zijn eerste aankoop, klein bedrag, met bancontact om vervolgens een duurdere aankoop cash te betalen. Intussen was zijn compagnon het winkelpand aan de buitenzijde aan het filmen. Zij verplaatsen zich met een zwarte Opel met Belgische kentekenplaat.

Contacteer de 101 bij  gelijkaardige verdachte omstandigheden.

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.