Politie vraagt alertheid

17/10/2017
Politie vraagt alertheid Politiezone Vlas vraagt om alert te zijn voor verdachte omstandigheden. Oplichters doen zich voor als dakontmossers en een andere groep komt op voorverkenning in handelszaken. Er wordt gevraagd om meteen 101 te contacteren als u dergelijke verdachte handelingen opmerkt.

Alertheid vereist voor oplichtingstechniek

Momenteel zijn de Franstalige dakontmossers in de politiezone Vlas op pad. Zij verplaatsen zich met een Citroen Berlingo.

De politie adviseert om hier niet op in te gaan en onmiddellijk 101 te contacteren met voldoende info omtrent verdachte handelingen. (persoonsbeschrijving, kledij, verplaatsing, …) 

 

Aandacht vereist voor wisseltruc en/of voorverkenning

De politiezone Mira verkreeg deze morgen een melding van een verdachte omstandigheid.

Een Oostbloktype voldeed zijn eerste aankoop, klein bedrag, met bancontact om vervolgens een duurdere aankoop cash te betalen. Intussen was zijn compagnon het winkelpand aan de buitenzijde aan het filmen. Zij verplaatsen zich met een zwarte Opel met Belgische kentekenplaat.

Contacteer de 101 bij  gelijkaardige verdachte omstandigheden.

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.