Politie vraagt alertheid

17/10/2017
Politie vraagt alertheid Politiezone Vlas vraagt om alert te zijn voor verdachte omstandigheden. Oplichters doen zich voor als dakontmossers en een andere groep komt op voorverkenning in handelszaken. Er wordt gevraagd om meteen 101 te contacteren als u dergelijke verdachte handelingen opmerkt.

Alertheid vereist voor oplichtingstechniek

Momenteel zijn de Franstalige dakontmossers in de politiezone Vlas op pad. Zij verplaatsen zich met een Citroen Berlingo.

De politie adviseert om hier niet op in te gaan en onmiddellijk 101 te contacteren met voldoende info omtrent verdachte handelingen. (persoonsbeschrijving, kledij, verplaatsing, …) 

 

Aandacht vereist voor wisseltruc en/of voorverkenning

De politiezone Mira verkreeg deze morgen een melding van een verdachte omstandigheid.

Een Oostbloktype voldeed zijn eerste aankoop, klein bedrag, met bancontact om vervolgens een duurdere aankoop cash te betalen. Intussen was zijn compagnon het winkelpand aan de buitenzijde aan het filmen. Zij verplaatsen zich met een zwarte Opel met Belgische kentekenplaat.

Contacteer de 101 bij  gelijkaardige verdachte omstandigheden.

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.