Opvang tijdens de vakantie? Speelpleinwerking WASPER op de Warande!

20/10/2017
Opvang tijdens de vakantie? Speelpleinwerking WASPER op de Warande! Nagenietend van een meer dan geslaagde zomervakantie, staan de animatoren van Wasper alweer te popelen om alle kinderen met open armen te ontvangen. Wasper kondigt met trots aan het recordaantal opgevangen kinderen per jaar gebroken te hebben. En er komen nog 2 vakanties aan: de herfst- en de kerstvakantie.

Herfstvakantie

Het speelplein is geopend op maandag 30 oktober, dinsdag 31 oktober, donderdag 2 november en vrijdag 3 november. OPGELET! Er is geen speelpleinwerking op 1 november!

Kerstvakantie

De eerste week starten we op woensdag 27 december tot en met vrijdag 29 december. De tweede week start op woensdag 3 januari tot en met vrijdag 5 januari. OPGELET! Er is geen werking op 25 & 26 december en 1 & 2 januari

 

Het is niet nodig om op voorhand in te schrijven. Je kan elke dag vrij kiezen of je al dan niet aansluit op de werking.  Om aan te sluiten heb je wel twee dingen nodig:

UITPAS: Met deze pas kan je op heel wat plaatsen in Kortrijk terecht, waaronder ook op speelpleinwerking Wasper.  Je moet een UiTPAS slechts éénmaal aankopen (€ 3), daarna blijft ze onbeperkt geldig. Het is een kaart waarmee we de kinderen elke dag registreren bij het binnenkomen. Op het einde van de dag kom je de pas terug ophalen.

DAGTICKETS
Per (halve) dag heb je een ticket nodig (€2 voor een halve dag, €4 voor een volle dag, €3 vanaf het derde kind uit hetzelfde gezin dat op éénzelfde dag komt spelen)

Zowel dagtickets als een UiTpas kan je aankopen op het secretariaat van De Warande. Om wachtrijen tijdens de werkingsdagen te vermijden, raden we sterk aan om deze op voorhand te kopen in het secretariaat.

 

Openingsuren secretariaat

Doorheen het jaar: maandag-woensdag-vrijdag: van 8.00u tot 12.00u en van 12.30u tot 16.00 u. Dinsdag-donderdag: van 8.00u tot 12.00u

Tijdens de vakantieperiodes: van 7.00u tot 9.30u en van 12.30u tot 13.30u. Na 13.30u is het tijdens de vakantieperiodes dus niet meer mogelijk om aankopen of inschrijvingen te doen.


www.kortrijk.be/warande

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.