Nieuwe ophaalronde van KGA

27/10/2017
Nieuwe ophaalronde van KGA Tussen maandag 27 november en vrijdag 1 december kunt u uw KGA opnieuw aan een voordelige prijs laten ophalen. De ophaalronde is een initiatief van de POM West-Vlaanderen.

Het Klein Gevaarlijk Afval (KGA) van West-Vlaamse bedrijven wordt periodiek opgehaald via een gezamenlijke actie van de POM West-Vlaanderen. Met KGA worden lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers, enzovoort bedoeld.

De ophaalronde is een actie voor West-Vlaamse bedrijven, zowel kmo's als industrie. (Landbouwbedrijven kunnen hun KGA via andere kanalen laten ophalen, en kunnen dus niet deelnemen aan deze ophaalactie.)

Wenst u deel te nemen? Aarzel niet en vul het ophaalformulier in. Dit kan tot uiterlijk maandag 20 november 2017.

Alle informatie en prijzen vindt u op www.pomwvl.be/kga. Wanneer komt men langs voor de ophaalronde? Hoe moet ik mijn afval aanbieden? Het antwoord hierop en op andere praktische vragen kunt u steeds terugvinden bij onze veelgestelde vragen.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.