B&CO Fijne wijnen en spirits nieuwe partner van BPKN

2/11/2017
B&CO Fijne wijnen en spirits nieuwe partner van BPKN B&CO Fijne wijnen en spirits is de nieuwe commerciële partner van BPKN. B&CO is de b2b-partner in je buurt waar je steeds welkom bent zowel tijdens de openingsuren als op afspraak.

B&CO Fijne wijnen en spirits is de partner voor personeels- of klantengeschenken in verzorgde geschenkverpakking, al dan niet met jouw bedrijfslogo. 

Voor een personeelsfeestje,  jouw opendeurdagen of productlanceringen,…: B&CO levert wijnen, fruitsap, bier,... en neemt het overschot terug. Verzorgde glazen in bruikleen mogelijk, inclusief afwas-service. 

Openingsuren: Di, woe, do vr van 10-12.00 en van 14.00-18.30 en op zaterdag van 9-12.00 en van 14-18.00.

 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.