Samen sterk met hernieuwbare energie: infomoment BISEPS

6/11/2017
Samen sterk met hernieuwbare energie: infomoment BISEPS Met het internationale BISEPS-project balt Leiedal de spieren om meer hernieuwbare energie te produceren op bedrijventerreinen. Minder CO2 geeft ons immers een pak meer zuurstof om de klimaatdoelstellingen te halen. Daarom nodigen we je graag uit op ons netwerkevent op donderdag 9/11 in Kuurne. Je ontdekt er hoe je jouw bedrijf warm kunt maken voor hernieuwbare energie.

Wil je bedrijf wel investeren in hernieuwbare energie, maar vind je de tijd niet om daar werk van te maken?  Heeft je bedrijf warmteoverschotten die je zelf niet kunt benutten? Wil je bedrijf wel zonnepanelen, maar stoot je op beperkingen of mis je technische ondersteuning? Kunnen windturbines op het terrein winst betekenen voor meerdere bedrijven? Is een warmtenet een haalbare kaart? Hoe werkt een energiecoöperatie en hoe kun je samen investeren? 

Op al deze vragen en meer geeft Leiedal antwoord. Verzamel kennis en praktische tips & tricks en verneem wat Leiedal voor jou kan doen om je energietraject in goede banen te leiden. Ontdek hoe je met BISEPS kunt bouwen aan een gespierd groen imago en verken met ons de mogelijkheden om gezamenlijk te investeren in hernieuwbare energie. Tijdens het event kun je meteen duurzame contacten leggen met experts en collega-deelnemers.

Infomoment
Donderdag 9 november - 18:00 uur
Waak - Heirweg 125 Kuurne

Programma
18:00 Onthaal
18:20 Inleiding door Leiedal
18:25 Windenergie, zonne-energie en warmteuitwisseling op Kortrijk-Noord en Harelbeke-Zuid:
Wat zijn de interessantste projecten en acties voor duurzame energie? (studiebureau Antea en Leiedal)
Inspirerende case ABC Labels (Kortrijk-Noord): investering in zonnepanelen incl. vernieuwing van het dak (Robin Maes van MR Solar)
19:10 Dialoog met publiek over mogelijke samenwerkingsvormen/projecten en verdere ondersteuning
19:20 Netwerkdrink

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.