Samen sterk met hernieuwbare energie: infomoment BISEPS

6/11/2017
Samen sterk met hernieuwbare energie: infomoment BISEPS Met het internationale BISEPS-project balt Leiedal de spieren om meer hernieuwbare energie te produceren op bedrijventerreinen. Minder CO2 geeft ons immers een pak meer zuurstof om de klimaatdoelstellingen te halen. Daarom nodigen we je graag uit op ons netwerkevent op donderdag 9/11 in Kuurne. Je ontdekt er hoe je jouw bedrijf warm kunt maken voor hernieuwbare energie.

Wil je bedrijf wel investeren in hernieuwbare energie, maar vind je de tijd niet om daar werk van te maken?  Heeft je bedrijf warmteoverschotten die je zelf niet kunt benutten? Wil je bedrijf wel zonnepanelen, maar stoot je op beperkingen of mis je technische ondersteuning? Kunnen windturbines op het terrein winst betekenen voor meerdere bedrijven? Is een warmtenet een haalbare kaart? Hoe werkt een energiecoöperatie en hoe kun je samen investeren? 

Op al deze vragen en meer geeft Leiedal antwoord. Verzamel kennis en praktische tips & tricks en verneem wat Leiedal voor jou kan doen om je energietraject in goede banen te leiden. Ontdek hoe je met BISEPS kunt bouwen aan een gespierd groen imago en verken met ons de mogelijkheden om gezamenlijk te investeren in hernieuwbare energie. Tijdens het event kun je meteen duurzame contacten leggen met experts en collega-deelnemers.

Infomoment
Donderdag 9 november - 18:00 uur
Waak - Heirweg 125 Kuurne

Programma
18:00 Onthaal
18:20 Inleiding door Leiedal
18:25 Windenergie, zonne-energie en warmteuitwisseling op Kortrijk-Noord en Harelbeke-Zuid:
Wat zijn de interessantste projecten en acties voor duurzame energie? (studiebureau Antea en Leiedal)
Inspirerende case ABC Labels (Kortrijk-Noord): investering in zonnepanelen incl. vernieuwing van het dak (Robin Maes van MR Solar)
19:10 Dialoog met publiek over mogelijke samenwerkingsvormen/projecten en verdere ondersteuning
19:20 Netwerkdrink

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.