Samen sterk met hernieuwbare energie: infomoment BISEPS

6/11/2017
Samen sterk met hernieuwbare energie: infomoment BISEPS Met het internationale BISEPS-project balt Leiedal de spieren om meer hernieuwbare energie te produceren op bedrijventerreinen. Minder CO2 geeft ons immers een pak meer zuurstof om de klimaatdoelstellingen te halen. Daarom nodigen we je graag uit op ons netwerkevent op donderdag 9/11 in Kuurne. Je ontdekt er hoe je jouw bedrijf warm kunt maken voor hernieuwbare energie.

Wil je bedrijf wel investeren in hernieuwbare energie, maar vind je de tijd niet om daar werk van te maken?  Heeft je bedrijf warmteoverschotten die je zelf niet kunt benutten? Wil je bedrijf wel zonnepanelen, maar stoot je op beperkingen of mis je technische ondersteuning? Kunnen windturbines op het terrein winst betekenen voor meerdere bedrijven? Is een warmtenet een haalbare kaart? Hoe werkt een energiecoöperatie en hoe kun je samen investeren? 

Op al deze vragen en meer geeft Leiedal antwoord. Verzamel kennis en praktische tips & tricks en verneem wat Leiedal voor jou kan doen om je energietraject in goede banen te leiden. Ontdek hoe je met BISEPS kunt bouwen aan een gespierd groen imago en verken met ons de mogelijkheden om gezamenlijk te investeren in hernieuwbare energie. Tijdens het event kun je meteen duurzame contacten leggen met experts en collega-deelnemers.

Infomoment
Donderdag 9 november - 18:00 uur
Waak - Heirweg 125 Kuurne

Programma
18:00 Onthaal
18:20 Inleiding door Leiedal
18:25 Windenergie, zonne-energie en warmteuitwisseling op Kortrijk-Noord en Harelbeke-Zuid:
Wat zijn de interessantste projecten en acties voor duurzame energie? (studiebureau Antea en Leiedal)
Inspirerende case ABC Labels (Kortrijk-Noord): investering in zonnepanelen incl. vernieuwing van het dak (Robin Maes van MR Solar)
19:10 Dialoog met publiek over mogelijke samenwerkingsvormen/projecten en verdere ondersteuning
19:20 Netwerkdrink

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.