Zitdag financiering & subsidies op 21 november

15/11/2017
Zitdag financiering & subsidies op 21 november Op 21 november 2017 organiseren PMV en Agentschap Innoveren & Ondernemen een zitdag financiering en subsidies in Brugge. Bent u op zoek naar financiering voor de start van uw onderneming of een nieuw project of plant u bijkomende investeringen om uw verdere groei te realiseren? Wil u weten voor welke subsidies uw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid u kan bieden.

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan u een afspraak maken met Alex De Ridder van PMV en/of met Iris Detavernier of Liesbet Depestel van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

 

Alex De Ridder is reeds meer dan 10 jaar actief binnen PMV en kan aan de hand van uw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor u geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.

 

Iris Detavernier en Liesbet Depestel werken als accountmanagers subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijken voor welke steun- en/of financieringsmaatregelen u in aanmerking kan komen. Zij oriënteren u ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

 

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Deelname is gratis, maar reservatie is verplicht.

 

Bent u geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan met wie u een afspraak wenst en kies een voor u passend tijdsblok. Voor een gesprek met PMV vragen we u een (summier) businessplan door te sturen dat uw financieringsbehoefte in kaart brengt.

 

Praktisch

  • Wanneer: dinsdag 21 november 2017 tussen 9.00 uur en 17.00 uur
  • Waar: Agentschap Innoveren & Ondernemen - VAC Jacob van Maerlantgebouw – Koning Albert I-laan 1/2, 8200 Sint-Andries (Brugge)
  • Hebt u een afspraak met PMV, stuur dan ten laatste vier werkdagen op voorhand een summier businessplannaar liesbet.depestel@vlaio.be
  • Inschrijven via de kalender op de website (www.vlaio.be).

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.