Zitdag financiering & subsidies op 21 november

15/11/2017
Zitdag financiering & subsidies op 21 november Op 21 november 2017 organiseren PMV en Agentschap Innoveren & Ondernemen een zitdag financiering en subsidies in Brugge. Bent u op zoek naar financiering voor de start van uw onderneming of een nieuw project of plant u bijkomende investeringen om uw verdere groei te realiseren? Wil u weten voor welke subsidies uw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid u kan bieden.

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan u een afspraak maken met Alex De Ridder van PMV en/of met Iris Detavernier of Liesbet Depestel van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

 

Alex De Ridder is reeds meer dan 10 jaar actief binnen PMV en kan aan de hand van uw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor u geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.

 

Iris Detavernier en Liesbet Depestel werken als accountmanagers subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijken voor welke steun- en/of financieringsmaatregelen u in aanmerking kan komen. Zij oriënteren u ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

 

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Deelname is gratis, maar reservatie is verplicht.

 

Bent u geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan met wie u een afspraak wenst en kies een voor u passend tijdsblok. Voor een gesprek met PMV vragen we u een (summier) businessplan door te sturen dat uw financieringsbehoefte in kaart brengt.

 

Praktisch

  • Wanneer: dinsdag 21 november 2017 tussen 9.00 uur en 17.00 uur
  • Waar: Agentschap Innoveren & Ondernemen - VAC Jacob van Maerlantgebouw – Koning Albert I-laan 1/2, 8200 Sint-Andries (Brugge)
  • Hebt u een afspraak met PMV, stuur dan ten laatste vier werkdagen op voorhand een summier businessplannaar liesbet.depestel@vlaio.be
  • Inschrijven via de kalender op de website (www.vlaio.be).

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.