Geef uw mening over de R8

15/11/2017
Geef uw mening over de R8 Uw mening telt! Maak tijdens een dialoogmarkt op maandag 20 november kennis met het K-R8 project en kom actief meedenken. U kunt van 16.00 tot 20.00 u. terecht bij Devos Capoen Occasiecenter (Brugsesteenweg 40, 8520 Kuurne).Naast een kennismaking met het project, is het vooral de bedoeling om actief mee te denken: iedereen kan zijn/haar ideeën of invalshoeken letterlijk op de kaart zetten.


Er wordt gezocht naar onderliggende houdingen. Waarom neem je bepaalde fietsroutes wél of liever niet. Wat is er nodig om jou vaker de fiets te doen nemen? Misschien heb jij een idee over hoe een kleine ingreep jouw buurt veiliger zou maken of ken jij een plek om wat op te frissen?De resultaten van de online bevraging worden voorgesteld, de kaarten liggen open op tafel. Wie wil kan terecht in de interactieve tool ‘de Babbelbox’ waar je een videoboodschap kan nalaten.Een algemene opmerking, een ongezouten mening of een constructief voorstel ? Je kan het allemaal kwijt in de Babbelbox.Francis Benoit, burgemeester van Kuurne: "Ik stelde de naam K-R8 voor omdat we samen met Vlaanderen via deze opstart van het complex project krachtig willen werk maken van onze mobiliteit en omgeving in de regio. Velen geloven er niet meer in en kijken toe. Deze opstart van de studie is het begin van een concrete toekomst. We moeten de regio mee laten participeren en tonen dat het ons menens is."
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.