Geef uw mening over de R8

15/11/2017
Geef uw mening over de R8 Uw mening telt! Maak tijdens een dialoogmarkt op maandag 20 november kennis met het K-R8 project en kom actief meedenken. U kunt van 16.00 tot 20.00 u. terecht bij Devos Capoen Occasiecenter (Brugsesteenweg 40, 8520 Kuurne).Naast een kennismaking met het project, is het vooral de bedoeling om actief mee te denken: iedereen kan zijn/haar ideeën of invalshoeken letterlijk op de kaart zetten.


Er wordt gezocht naar onderliggende houdingen. Waarom neem je bepaalde fietsroutes wél of liever niet. Wat is er nodig om jou vaker de fiets te doen nemen? Misschien heb jij een idee over hoe een kleine ingreep jouw buurt veiliger zou maken of ken jij een plek om wat op te frissen?De resultaten van de online bevraging worden voorgesteld, de kaarten liggen open op tafel. Wie wil kan terecht in de interactieve tool ‘de Babbelbox’ waar je een videoboodschap kan nalaten.Een algemene opmerking, een ongezouten mening of een constructief voorstel ? Je kan het allemaal kwijt in de Babbelbox.Francis Benoit, burgemeester van Kuurne: "Ik stelde de naam K-R8 voor omdat we samen met Vlaanderen via deze opstart van het complex project krachtig willen werk maken van onze mobiliteit en omgeving in de regio. Velen geloven er niet meer in en kijken toe. Deze opstart van de studie is het begin van een concrete toekomst. We moeten de regio mee laten participeren en tonen dat het ons menens is."
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.