Geef uw mening over de R8

15/11/2017
Geef uw mening over de R8 Uw mening telt! Maak tijdens een dialoogmarkt op maandag 20 november kennis met het K-R8 project en kom actief meedenken. U kunt van 16.00 tot 20.00 u. terecht bij Devos Capoen Occasiecenter (Brugsesteenweg 40, 8520 Kuurne).Naast een kennismaking met het project, is het vooral de bedoeling om actief mee te denken: iedereen kan zijn/haar ideeën of invalshoeken letterlijk op de kaart zetten.


Er wordt gezocht naar onderliggende houdingen. Waarom neem je bepaalde fietsroutes wél of liever niet. Wat is er nodig om jou vaker de fiets te doen nemen? Misschien heb jij een idee over hoe een kleine ingreep jouw buurt veiliger zou maken of ken jij een plek om wat op te frissen?De resultaten van de online bevraging worden voorgesteld, de kaarten liggen open op tafel. Wie wil kan terecht in de interactieve tool ‘de Babbelbox’ waar je een videoboodschap kan nalaten.Een algemene opmerking, een ongezouten mening of een constructief voorstel ? Je kan het allemaal kwijt in de Babbelbox.Francis Benoit, burgemeester van Kuurne: "Ik stelde de naam K-R8 voor omdat we samen met Vlaanderen via deze opstart van het complex project krachtig willen werk maken van onze mobiliteit en omgeving in de regio. Velen geloven er niet meer in en kijken toe. Deze opstart van de studie is het begin van een concrete toekomst. We moeten de regio mee laten participeren en tonen dat het ons menens is."
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.