LunchXposee over uitwisselen van personeel tussen bedrijven

15/11/2017
LunchXposee over uitwisselen van personeel tussen bedrijven Op donderdagmiddag 23 november vindt in Gullegem een LunchXposee plaats over de uitwisseling van personeel tussen bedrijven. Een interessant onderwerp voor bedrijven die met vaste drukke en kalme seizoenen te kampen hebben. Voor hen is het sinds kort via een eenvoudige constructie mogelijk om personeel uit te wisselen met een ander bedrijf.

LOCATIE: De infosessie gaat door op Bedrijvenpark Gullegem-Moorsele - de exacte locatie zal worden bepaald op basis van het aantal deelnemers. 

DATUM EN UUR: Donderdag 23 november om 12u tot 13u45 (STIPT!)


INSCHRIJVEN: deelname kost 16 EUR per persoon voor leden van vzw GUMO en 32 EUR voor niet-leden. Inschrijven kan via mail naar annelies@bedrijvenparkmanagement.be

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.