LunchXposee over uitwisselen van personeel tussen bedrijven

15/11/2017
LunchXposee over uitwisselen van personeel tussen bedrijven Op donderdagmiddag 23 november vindt in Gullegem een LunchXposee plaats over de uitwisseling van personeel tussen bedrijven. Een interessant onderwerp voor bedrijven die met vaste drukke en kalme seizoenen te kampen hebben. Voor hen is het sinds kort via een eenvoudige constructie mogelijk om personeel uit te wisselen met een ander bedrijf.

LOCATIE: De infosessie gaat door op Bedrijvenpark Gullegem-Moorsele - de exacte locatie zal worden bepaald op basis van het aantal deelnemers. 

DATUM EN UUR: Donderdag 23 november om 12u tot 13u45 (STIPT!)


INSCHRIJVEN: deelname kost 16 EUR per persoon voor leden van vzw GUMO en 32 EUR voor niet-leden. Inschrijven kan via mail naar annelies@bedrijvenparkmanagement.be

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.