Partner in de kijker: Intertex

21/11/2017
Partner in de kijker: Intertex Heeft u te weinig plaats in uw bedrijf, of tijdelijk een opslagplaats nodig? Met een complex van 35.000 m2 aan magazijnen in diverse groottes kan Intertex een oplossing op maat bieden!Een volledige loods of een kleine deelruimte vanaf 100 m2 huren behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast wordt er optionele logistieke dienstverlening aangeboden. Bijvoorbeeld het gebruik van een heftruck mét of zonder chauffeur, een laadbrug, hoogtewerker, of lichte administratie. 

Onze gebouwen worden goed onderhouden. De meeste loodsen zijn voorzien  van nieuwe, goed geïsoleerde daken met een uitstekende lichtinval. Elke loods heeft toegang via ruime poorten waar vrachtwagens vlot in- en uit kunnen rijden. De stapelhoogtes zijn overal minimum 5 meter. Er zijn steeds ruime parkings beschikbaar.

De eigen weegbrug tot 60 ton is voor iedereen (particulier of bedrijf) op elk uur en elke dag beschikbaar. Jetons vooraf te verkrijgen tijdens de kantooruren.

Het familiale karakter van Intertex verzekert flexibele, snelle oplossingen op maat in samenspraak met de klant. 

www.intertex.be
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.