Partner in de kijker: Intertex

21/11/2017
Partner in de kijker: Intertex Heeft u te weinig plaats in uw bedrijf, of tijdelijk een opslagplaats nodig? Met een complex van 35.000 m2 aan magazijnen in diverse groottes kan Intertex een oplossing op maat bieden!Een volledige loods of een kleine deelruimte vanaf 100 m2 huren behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast wordt er optionele logistieke dienstverlening aangeboden. Bijvoorbeeld het gebruik van een heftruck mét of zonder chauffeur, een laadbrug, hoogtewerker, of lichte administratie. 

Onze gebouwen worden goed onderhouden. De meeste loodsen zijn voorzien  van nieuwe, goed geïsoleerde daken met een uitstekende lichtinval. Elke loods heeft toegang via ruime poorten waar vrachtwagens vlot in- en uit kunnen rijden. De stapelhoogtes zijn overal minimum 5 meter. Er zijn steeds ruime parkings beschikbaar.

De eigen weegbrug tot 60 ton is voor iedereen (particulier of bedrijf) op elk uur en elke dag beschikbaar. Jetons vooraf te verkrijgen tijdens de kantooruren.

Het familiale karakter van Intertex verzekert flexibele, snelle oplossingen op maat in samenspraak met de klant. 

www.intertex.be
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.