Bezoek de groepsstand van BPKN op de Bedrijvencontactdagen

22/11/2017
Bezoek de groepsstand van BPKN op de Bedrijvencontactdagen BEDRIJVENCONTACTDAGEN voorstellen hoeft al lang niet meer. Het grootste contactevent van BelgiŽ is ondertussen reeds aan zijn 16de editie toe en kan ook nu weer een topplatform aanbieden van bedrijven uit verschillende sectoren. Verschillende bedrijven van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord nemen op 6 en 7 december deel aan de BPKN-groepsstand.

Kom ons zeker bezoeken: Miko, Cambien Verzekeringen, Fruy Catering, Plastibac, De Computerfabriek, WAAK, Dekimo, DR Lubricants, Tiger Experience, C-Mec, Tric, Casa Mama Mia, Futurn, Intertex, Parketcenter, Via Truck Lease Benelux, Roelandt Sign & Print en Geers Industrie.

Volg de groepsstand ook op Facebook: https://www.facebook.com/bpknbcd/


 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.