Ventilair Group zet zich in voor het goede doel

26/11/2017
Ventilair Group zet zich in voor het goede doel Ventilair Group Belgium organiseert op 13 december in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel een quiz ten voordele van het Kinderkankerfonds.

Bij Ventilair Group vinden ze het belangrijk zich in te zetten voor het goede doel. In 2015 namen de collega’s van de Belgische afdeling reeds deel aan Levensloop van de Stichting Tegen Kanker. Daarin werd 24u aan een stuk gelopen tegen kanker. In de vorm van een estafette nam iedere collega een uur voor zijn rekening. 


Ook de Nederlandse collega’s bij Ventilair Group Nederland hebben reeds mooie verwezenlijkingen op hun palmares staan. Zo hebben zij in 2016 en in 2017 deelgenomen aan de Alpentocht en bedwongen ze zowel de Mont Ventoux in Frankrijk als de Rettenbach Gletsjer in Oostenrijk. Tijdens de laatste editie werd door hen meer dan 5000 euro ingezameld voor de CliniClowns, HomePlan en Fight Cancer. 

VentiQuiz op 13 december

Op 13 december om 18u30 organiseert Ventilair Group Belgium de VentiQuiz ten voordele van het Kinderkankerfonds in hun kantoren in Kuurne. Deelnemen kan in groepjes van 4 personen en kost slechts €25. Het inschrijvingsgeld gaat integraal naar het Kinderkankerfonds, alsook de inkomsten van de drankkaarten. Inschrijven is mogelijk tot 8 december. Er is plaats voor 25 groepen. Iedereen is welkom! 

Inschrijven kan op de website van Ventilair Group Belgium: http://www.ventilairgroup.be/de-warmste-week/

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.