Ventilair Group zet zich in voor het goede doel

26/11/2017
Ventilair Group zet zich in voor het goede doel Ventilair Group Belgium organiseert op 13 december in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel een quiz ten voordele van het Kinderkankerfonds.

Bij Ventilair Group vinden ze het belangrijk zich in te zetten voor het goede doel. In 2015 namen de collega’s van de Belgische afdeling reeds deel aan Levensloop van de Stichting Tegen Kanker. Daarin werd 24u aan een stuk gelopen tegen kanker. In de vorm van een estafette nam iedere collega een uur voor zijn rekening. 


Ook de Nederlandse collega’s bij Ventilair Group Nederland hebben reeds mooie verwezenlijkingen op hun palmares staan. Zo hebben zij in 2016 en in 2017 deelgenomen aan de Alpentocht en bedwongen ze zowel de Mont Ventoux in Frankrijk als de Rettenbach Gletsjer in Oostenrijk. Tijdens de laatste editie werd door hen meer dan 5000 euro ingezameld voor de CliniClowns, HomePlan en Fight Cancer. 

VentiQuiz op 13 december

Op 13 december om 18u30 organiseert Ventilair Group Belgium de VentiQuiz ten voordele van het Kinderkankerfonds in hun kantoren in Kuurne. Deelnemen kan in groepjes van 4 personen en kost slechts €25. Het inschrijvingsgeld gaat integraal naar het Kinderkankerfonds, alsook de inkomsten van de drankkaarten. Inschrijven is mogelijk tot 8 december. Er is plaats voor 25 groepen. Iedereen is welkom! 

Inschrijven kan op de website van Ventilair Group Belgium: http://www.ventilairgroup.be/de-warmste-week/

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.