Win een verblijf in Casa Mama Mia (Portugal)

5/12/2017
Win een verblijf in Casa Mama Mia (Portugal) Verlang jij ook naar de zon? Kom dan morgen of overmorgen langs op de BPKN-groepsstand (nummer 257) op de Bedrijvencontactdagen en misschien win jij wel een verblijf in de Algarve!Sinds april 2017 baten Luc & Greetje Vandewiele-Verbeke B&B Casa Mama Mia in Moncarapacho (Algarve – Portugal) uit. 6 dubbele kamers met badkamer en suite. 1 kamer aangepast voor minder-validen – verzorging door Belgische verpleegster. Professionele keuken & BBQ. Kinderbedjes & -stoelen. Zwembad met apart kleuterbad, kinderspeeltuigen, 2 pétanque banen, WI-FI. Familiale sfeer, wekelijks georganiseerde excursies & BBQ, tips voor trips! www.casamamamia.eu

Ze staan niet alleen op de BPKN-groepsstand op de Bedrijvencontactdagen, maar geven ook een verblijf weg t.w.v. 550 euro.

Hoe deelnemen?

Kom naar de BPKN-groepsstand (stand 257), haal bij een van de exposanten een deelnameformulier op, vul het in en laat het achter in de urne op de stand van Casa Mama Mia/Tric.

Veel succes!
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.