Win een verblijf in Casa Mama Mia (Portugal)

5/12/2017
Win een verblijf in Casa Mama Mia (Portugal) Verlang jij ook naar de zon? Kom dan morgen of overmorgen langs op de BPKN-groepsstand (nummer 257) op de Bedrijvencontactdagen en misschien win jij wel een verblijf in de Algarve!Sinds april 2017 baten Luc & Greetje Vandewiele-Verbeke B&B Casa Mama Mia in Moncarapacho (Algarve – Portugal) uit. 6 dubbele kamers met badkamer en suite. 1 kamer aangepast voor minder-validen – verzorging door Belgische verpleegster. Professionele keuken & BBQ. Kinderbedjes & -stoelen. Zwembad met apart kleuterbad, kinderspeeltuigen, 2 pétanque banen, WI-FI. Familiale sfeer, wekelijks georganiseerde excursies & BBQ, tips voor trips! www.casamamamia.eu

Ze staan niet alleen op de BPKN-groepsstand op de Bedrijvencontactdagen, maar geven ook een verblijf weg t.w.v. 550 euro.

Hoe deelnemen?

Kom naar de BPKN-groepsstand (stand 257), haal bij een van de exposanten een deelnameformulier op, vul het in en laat het achter in de urne op de stand van Casa Mama Mia/Tric.

Veel succes!
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.