Bart Vansteenkiste wint verblijf bij Casa Mama Mia

23/1/2018
Bart Vansteenkiste wint verblijf bij Casa Mama Mia Tijdens de Bedrijvencontactdagen konden bezoekers aan de BPKN-groepsstand deelnemen aan onze wedstrijd. De hoofdprijs was niet te versmaden: de winnaar kreeg een verblijf van vijf dagen in Casa Mama Mia in Portugal cadeau. Bart Vansteenkiste van de firma Bavastuc was de gelukkige.Hij ontving de prijs uit handen van Luc Vandewiele en Greet Verbeke, die Casa Mama Mia uitbaten. Ook hun dochter Saartje Vandewiele van Tric was aanwezig. Het was op haar stand dat de winnaar het deelnameformulier invulde.

Lees hier meer over Casa Mama Mia.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.