Bart Vansteenkiste wint verblijf bij Casa Mama Mia

23/1/2018
Bart Vansteenkiste wint verblijf bij Casa Mama Mia Tijdens de Bedrijvencontactdagen konden bezoekers aan de BPKN-groepsstand deelnemen aan onze wedstrijd. De hoofdprijs was niet te versmaden: de winnaar kreeg een verblijf van vijf dagen in Casa Mama Mia in Portugal cadeau. Bart Vansteenkiste van de firma Bavastuc was de gelukkige.Hij ontving de prijs uit handen van Luc Vandewiele en Greet Verbeke, die Casa Mama Mia uitbaten. Ook hun dochter Saartje Vandewiele van Tric was aanwezig. Het was op haar stand dat de winnaar het deelnameformulier invulde.

Lees hier meer over Casa Mama Mia.
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.