Mini-onderneming On Y Base uit Spes Nostra maakt vazen met WAAK

14/2/2018
Mini-onderneming On Y Base uit Spes Nostra maakt vazen met WAAK Als minionderneming On Y Vase zijn de leerlingen uit het 6de middelbaar van Spes Nostra Kuurne al een aantal maanden volop aan het ondernemen. Ze hopen heel wat mensen te overtuigen van hun producten: magnetische vazen. Voor ze de productie werken ze samen met WAAK.

Wat doet On Y Vase?

Wij maken magnetische vazen, uit ijzeren profielen, onderaan voorzien van een plaatje met magneten. Onze vazen zijn stapelbaar, zodat u een eigen creatie kan maken. Dit alles is mogelijk dankzij de meegeleverde onderplaat die zichtbaar of verstopt onder een tafellaken of -loper kan gebruikt worden. Bekijk zeker eens de creaties van onze klanten op www.onyvase.be of www.facebook.com/On-Y-Vase.

Welke vazen bestaan?

Wij hebben 2 formaten, de Y-grand en de Y-petit, in onze standaardkleuren zwart, wit en rood. Voor een set Y-Petit vragen wij 25 euro. Een set Y-grand kost 20 euro. Een set bestaat uit 1 grote of twee kleine vaasjes telkens met onderplaat. Een klein vaasje kan afzonderlijk worden bijgekocht voor de prijs van 12  euro. Een extra onderplaatje is te verkrijgen voor 1,50 euro. Ons product is een stijlvolle eyecatcher in uw interieur, binnen uw bedrijf en ideaal om cadeau te geven en te krijgen.

Interesse?

Indien u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet ons te contacteren voor uw bestelling. Bestellen kan online via onze shop of via mail Onyvase@gmail.com. Betalen kan via storting op rekening BE09 0018 2350 8757.

Wij zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk door ons bij u wordt afgeleverd.

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.