Mini-onderneming On Y Base uit Spes Nostra maakt vazen met WAAK

14/2/2018
Mini-onderneming On Y Base uit Spes Nostra maakt vazen met WAAK Als minionderneming On Y Vase zijn de leerlingen uit het 6de middelbaar van Spes Nostra Kuurne al een aantal maanden volop aan het ondernemen. Ze hopen heel wat mensen te overtuigen van hun producten: magnetische vazen. Voor ze de productie werken ze samen met WAAK.

Wat doet On Y Vase?

Wij maken magnetische vazen, uit ijzeren profielen, onderaan voorzien van een plaatje met magneten. Onze vazen zijn stapelbaar, zodat u een eigen creatie kan maken. Dit alles is mogelijk dankzij de meegeleverde onderplaat die zichtbaar of verstopt onder een tafellaken of -loper kan gebruikt worden. Bekijk zeker eens de creaties van onze klanten op www.onyvase.be of www.facebook.com/On-Y-Vase.

Welke vazen bestaan?

Wij hebben 2 formaten, de Y-grand en de Y-petit, in onze standaardkleuren zwart, wit en rood. Voor een set Y-Petit vragen wij 25 euro. Een set Y-grand kost 20 euro. Een set bestaat uit 1 grote of twee kleine vaasjes telkens met onderplaat. Een klein vaasje kan afzonderlijk worden bijgekocht voor de prijs van 12  euro. Een extra onderplaatje is te verkrijgen voor 1,50 euro. Ons product is een stijlvolle eyecatcher in uw interieur, binnen uw bedrijf en ideaal om cadeau te geven en te krijgen.

Interesse?

Indien u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet ons te contacteren voor uw bestelling. Bestellen kan online via onze shop of via mail Onyvase@gmail.com. Betalen kan via storting op rekening BE09 0018 2350 8757.

Wij zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk door ons bij u wordt afgeleverd.

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.