Upcoming events op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

13/3/2018
Upcoming events op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord In het voorjaar organiseren we weer heel wat netwerk- en informatieve evenementen. Op donderdag 29 maart staat een NoonWalk bij Kwantum op het programma. Op dinsdag 17 april hoor je in een NoonTalk dan weer alles over alternatieve financieringsvormen voor zonnepanelen voor bedrijven.Noteer deze data alvast in je agenda!

  • 29 maart: NoonWalk bij Kwantum
  • 17 april: NoonTalk zonnepanelen bij INNI
  • 24 mei: NoonWalk bij Tiger Experience
  • Juni: NoonTalk bij brandweer
  • 12 juli: Inzet Congé 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.