Samen sterk met hernieuwbare energie: infosessie zonnepanelen

20/3/2018
Samen sterk met hernieuwbare energie: infosessie zonnepanelen In Zuid-West-Vlaanderen is er nog heel wat potentieel voor rendabele PV-installaties bij bedrijven. Voor de bedrijventerreinen Kortrijk-Noord en Harelbeke-Zuid werkte Leiedal daarom, in het kader van het Europese BISEPS-project, een eerste begeleidingstraject uit. Dankzij deze ondersteuning heeft een dertigtal bedrijven ervoor gekozen om een haalbaarheidsscreening op te starten. Ontdek op 27 maart hoe je met BISEPS aan een gespierd groen imago kunt bouwen.

Voor we het verdere ontzorgingsaanbod opstarten voor deze bedrijven, nodigen we graag alle bedrijven uit op een nieuw publiek event. We lichten onder meer de conclusies van de ondernomen studies (rendabiliteit, aanbevelingen...) toe en geven jou een uitgebreid overzicht van de vele financieringsmogelijkheden. We gaan in op het wetgevende kader dat vandaag en in de (nabije) toekomst van toepassing zal zijn. Tenslotte wensen we met jou te bespreken hoe het verdere ontzorgingstraject het best kan worden ingevuld. 

Ontdek hoe je met BISEPS aan een gespierd groen imago kunt bouwen. Verken met ons de mogelijkheden om vandaag gezamenlijk te investeren in hernieuwbare energie en morgen minder te betalen. Tijdens het event kun je meteen duurzame contacten leggen met experts en collega-deelnemers. 

Programma

17:45    Onthaal
18:00   Inleiding (stadsbestuur Harelbeke)
18:05   Haalbaarheidsscreenings: resultaten, methodiek en aanbevelingen (Witteveen+Bos)
18:15    Financieringsmodellen (Zero Emission Solutions, Ingenium, energiecoöperatie)
19:00   Wetgevend kader nu en in de toekomst (Lorenzo Van de Pol, raadgever energie minister Tommelein) 
19:15    Conclusie en bespreking ontzorgingsaanbod (Leiedal)
19:30   Netwerkreceptie
21:00   Einde

Praktisch

Wanneer: dinsdag 27 maart om 17.45 uur
Waar: Bedrijvencentrum Harelbeke
Adres: Gen. Deprezstraat 2/050, 8530 Harelbeke (volg C2050)

Schrijf hier in!

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.