Donderdag 29 maart: NoonWalk bij Kwantum Kuurne

20/3/2018
Donderdag 29 maart: NoonWalk bij Kwantum Kuurne Om de lente goed in te zetten, organiseren we op donderdag 29 maart de eerste NoonWalk van 2018. Je bent vanaf 12.00 u. welkom bij Kwantum in Ter Ferrants 9 (Kuurne). Je vindt er alles voor het bekleden en aankleden van je huis. Van vloeren, raamdecoratie, behang en verf, tot verlichting, woondecoratie en meubelen.
Over Kwantum 

Bij Kwantum vind je alles om van je huis een thuis te maken. Volop keus en altijd voor de laagste prijs.

We verkopen raamdecoratie in vaste maten, maar maken je gordijn, rolgordijn, plissé, vouwgordijn of jaloezie ook graag voor je op maat in ons eigen atelier. En mocht het nodig zijn, dan kunnen we je helpen met het opmeten van je ramen. Wel zo makkelijk!
 
Ook met een nieuwe vloer helpen we je graag. Of je nu gaat voor vinyl(stroken), laminaat of vasttapijt, bij ons vind je altijd een vloer die past bij jouw woonwens. En natuurlijk kunnen we je helpen bij het opmeten en het vakkundig plaatsen van je vloer. Wij regelen het voor je!
 
Praktisch

Donderdagmiddag 29 maart, vanaf 12.00 u.
Kwantum, Ter Ferrants 9, Kuurne

Zin in een gezonde lunch? Je kan er voor slechts 3 euro een lekker slaatje + flesje water aankopen!

Inschrijven is niet nodig. Meer info? 
parkmanager@kortrijk-noord.be
 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.