Donderdag 29 maart: NoonWalk bij Kwantum Kuurne

20/3/2018
Donderdag 29 maart: NoonWalk bij Kwantum Kuurne Om de lente goed in te zetten, organiseren we op donderdag 29 maart de eerste NoonWalk van 2018. Je bent vanaf 12.00 u. welkom bij Kwantum in Ter Ferrants 9 (Kuurne). Je vindt er alles voor het bekleden en aankleden van je huis. Van vloeren, raamdecoratie, behang en verf, tot verlichting, woondecoratie en meubelen.
Over Kwantum 

Bij Kwantum vind je alles om van je huis een thuis te maken. Volop keus en altijd voor de laagste prijs.

We verkopen raamdecoratie in vaste maten, maar maken je gordijn, rolgordijn, plissé, vouwgordijn of jaloezie ook graag voor je op maat in ons eigen atelier. En mocht het nodig zijn, dan kunnen we je helpen met het opmeten van je ramen. Wel zo makkelijk!
 
Ook met een nieuwe vloer helpen we je graag. Of je nu gaat voor vinyl(stroken), laminaat of vasttapijt, bij ons vind je altijd een vloer die past bij jouw woonwens. En natuurlijk kunnen we je helpen bij het opmeten en het vakkundig plaatsen van je vloer. Wij regelen het voor je!
 
Praktisch

Donderdagmiddag 29 maart, vanaf 12.00 u.
Kwantum, Ter Ferrants 9, Kuurne

Zin in een gezonde lunch? Je kan er voor slechts 3 euro een lekker slaatje + flesje water aankopen!

Inschrijven is niet nodig. Meer info? 
parkmanager@kortrijk-noord.be
 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.