Geef uw vacatures door voor onze website

26/3/2018
Geef uw vacatures door voor onze website Het is niet makkelijk om geschikte medewerkers te vinden om vacatures in te vullen. Via BPKN bieden we u een extra wervingskanaal. Heeft uw bedrijf één of meerdere vacatures? We plaatsen ze met plezier op deze website!Geef uw vacature door aan parkmanager@kortrijk-noord.be en we publiceren ze in onze rubriek "vacatures". 

Is de vacature ingevuld? Graag een seintje - zo houden we de rubriek up-to-date.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.