Paasmaandag: beperkte toegankelijkheid BPKN door Slalom van Kuurne

27/3/2018
Paasmaandag: beperkte toegankelijkheid BPKN door Slalom van Kuurne Komende maandag 2 april vindt de autobehendigheidswedstrijd Slalom van Kuurne plaats, van 7 uur 's morgens tot 20 uur 's avonds. De Industrielaan tussen de Heirweg en de Noordlaan is enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer en bezoekers van het event. De Noordlaan is verkeersvrij, uitgezonderd het deel tussen Industrielaan en de R8 kant Barco.Aan de Slalom van Kuurne nemen zo'n 75 rijders uit het hele land deel.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.