Paasmaandag: beperkte toegankelijkheid BPKN door Slalom van Kuurne

27/3/2018
Paasmaandag: beperkte toegankelijkheid BPKN door Slalom van Kuurne Komende maandag 2 april vindt de autobehendigheidswedstrijd Slalom van Kuurne plaats, van 7 uur 's morgens tot 20 uur 's avonds. De Industrielaan tussen de Heirweg en de Noordlaan is enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer en bezoekers van het event. De Noordlaan is verkeersvrij, uitgezonderd het deel tussen Industrielaan en de R8 kant Barco.Aan de Slalom van Kuurne nemen zo'n 75 rijders uit het hele land deel.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.