Werkzaamheden U-bocht - afgesloten op vrijdag 27 april

20/4/2018
Werkzaamheden U-bocht - afgesloten op vrijdag 27 april Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 april zal gewerkt worden aan de weg N395E (de U-bocht ter hoogte aan de Ringlaan). Van maandag tot en met donderdag worden de borduren, greppel en kolken vernieuwd en wordt gefreesd. De hinder zal dan beperkt zijn en de bedrijven blijven bereikbaar. Op vrijdag 27 april zal de weg N395E de hele dag volledig afgesloten zijn voor asfaltering en markering. Vanaf 6 uur ís morgens tot ís avonds zijn de bedrijven langs de U-bocht niet bereikbaar voor autoís en vrachtwagens!

Door het invoeren van een nieuwe wegindeling met één rijvak, een parkeerstrook en fietsstrook zal de U-bocht verkeersveiliger zijn en wordt het probleem van spookrijden aangepakt.

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.