Werkzaamheden U-bocht - afgesloten op vrijdag 27 april

20/4/2018
Werkzaamheden U-bocht - afgesloten op vrijdag 27 april Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 april zal gewerkt worden aan de weg N395E (de U-bocht ter hoogte aan de Ringlaan). Van maandag tot en met donderdag worden de borduren, greppel en kolken vernieuwd en wordt gefreesd. De hinder zal dan beperkt zijn en de bedrijven blijven bereikbaar. Op vrijdag 27 april zal de weg N395E de hele dag volledig afgesloten zijn voor asfaltering en markering. Vanaf 6 uur ’s morgens tot ’s avonds zijn de bedrijven langs de U-bocht niet bereikbaar voor auto’s en vrachtwagens!

Door het invoeren van een nieuwe wegindeling met één rijvak, een parkeerstrook en fietsstrook zal de U-bocht verkeersveiliger zijn en wordt het probleem van spookrijden aangepakt.

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.