Vult u de enquête in over de fietsroutes in Kortrijk?

20/4/2018
Vult u de enquête in over de fietsroutes in Kortrijk? Kortrijk wil comfortabele en veilige fietsroutes voor haar fietsers en werkt daarom aan een nieuw fietsrouteplan. Jouw bevindingen over de fietsroute die je gebruikt zijn daarin onmisbaar! De stad Kortrijk graag je belangrijkste fietsroute leren kennen. Waarom gebruik je die route, welke kruispunten of straten vind je moeilijk of gevaarlijk en wat kan verbeterd worden aan jouw route? Geef je mening en bouw mee aan het nieuwe fietsrouteplan van Kortrijk.

De enquête  vind je terug via www.kortrijk.be/kortrijkfietst

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.