Vult u de enquête in over de fietsroutes in Kortrijk?

20/4/2018
Vult u de enquête in over de fietsroutes in Kortrijk? Kortrijk wil comfortabele en veilige fietsroutes voor haar fietsers en werkt daarom aan een nieuw fietsrouteplan. Jouw bevindingen over de fietsroute die je gebruikt zijn daarin onmisbaar! De stad Kortrijk graag je belangrijkste fietsroute leren kennen. Waarom gebruik je die route, welke kruispunten of straten vind je moeilijk of gevaarlijk en wat kan verbeterd worden aan jouw route? Geef je mening en bouw mee aan het nieuwe fietsrouteplan van Kortrijk.

De enquête  vind je terug via www.kortrijk.be/kortrijkfietst

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.