Afterworkparty op 9 mei - opening van het Vlaspark

20/4/2018
Afterworkparty op 9 mei - opening van het Vlaspark Op woensdag 9 en donderdag 10 mei trekt Kuurne alle registers open voor een unieke tweedaagse opening van het Vlaspark. Een heuse drijf-in cinema, een vlaspicknick, vlaswandelingen en natuurplezier staan centraal. Het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, de Handelscommissie, Unizo en het Braderiecomité slaan de handen in elkaar om ook alle ondernemers en hun werknemers te laten kennismaken met dit ongekend stukje groen.

Op woensdag 9 en 10 opent de gemeente Kuurne het Vlaspark. Dat is een nieuwe groene parel van 30ha nabij de dorpskern van Kuurne, gelegen aan de Leie, Heulebeek, de R8 en Lt.Gen. Gerardstraat. Het wordt een tweedaags creatief programma voor jong en oud boordevol leuke activiteiten: vlaspicknick, drijf-in-cinema, vlaswandelingen, natuurplezier,…

Het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, de Handelscommissie, Unizo en het Braderiecomité slaan de handen in elkaar om ook alle ondernemers en hun werknemers te laten kennismaken met dit ongekend stukje groen. Op woensdag 9 mei, daags voor OLH-Hemelvaart, geven we het startschot met een heuse afterworkparty vanaf 17 u. tot 21 u. Het ideale moment om te netwerken met collega’s, werknemers, kennissen in een groen, feëriek kader. Drank, DJ en food worden voorzien!

Maak dus jouw werknemers, klanten of kennissen warm voor dit event!

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.