Afterworkparty op 9 mei - opening van het Vlaspark

20/4/2018
Afterworkparty op 9 mei - opening van het Vlaspark Op woensdag 9 en donderdag 10 mei trekt Kuurne alle registers open voor een unieke tweedaagse opening van het Vlaspark. Een heuse drijf-in cinema, een vlaspicknick, vlaswandelingen en natuurplezier staan centraal. Het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, de Handelscommissie, Unizo en het BraderiecomitÚ slaan de handen in elkaar om ook alle ondernemers en hun werknemers te laten kennismaken met dit ongekend stukje groen.

Op woensdag 9 en 10 opent de gemeente Kuurne het Vlaspark. Dat is een nieuwe groene parel van 30ha nabij de dorpskern van Kuurne, gelegen aan de Leie, Heulebeek, de R8 en Lt.Gen. Gerardstraat. Het wordt een tweedaags creatief programma voor jong en oud boordevol leuke activiteiten: vlaspicknick, drijf-in-cinema, vlaswandelingen, natuurplezier,…

Het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, de Handelscommissie, Unizo en het Braderiecomité slaan de handen in elkaar om ook alle ondernemers en hun werknemers te laten kennismaken met dit ongekend stukje groen. Op woensdag 9 mei, daags voor OLH-Hemelvaart, geven we het startschot met een heuse afterworkparty vanaf 17 u. tot 21 u. Het ideale moment om te netwerken met collega’s, werknemers, kennissen in een groen, feëriek kader. Drank, DJ en food worden voorzien!

Maak dus jouw werknemers, klanten of kennissen warm voor dit event!

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.