Ringshopping Karttrophy 2018

26/4/2018
Ringshopping Karttrophy 2018 Op zondag 20 mei wordt op de parking van het Ringshopping opnieuw een Karttrophy georganiseerd. De Karttrophy is bedoeld om vooral de bedrijven en vriendenkringen uit de buurt samen te brengen. De organisatie heeft een speciale actie voor bedrijven op Kortrijk-Noord.

De organisatie heeft enkele mogelijkheden uitgewerkt voor bedrijven die de ideale gelegenheid zijn om samen met enkele werknemers, collega’s of klanten een leuke tijd te beleven.

-Funrace: wedstrijd van 2 uur met enkele ludieke opdrachten, waarbij het niet zeker is dat het snelste team ook de winnaar zal worden. Deze teams bestaan uit max. 4 piloten
-Avondrace: wedstrijd van 5 uur (+1/2 uur kwalificatie). Uniek aan deze race is dat er gestart wordt bij daglicht en pas gestopt als het donker is. Deze teams bestaan uit max. 8 piloten.

Voor geen van beide wedstrijden is er ervaring vereist.

Verder bestaat ook een 1 u. Sprintrace voor mensen die graag alleen deelnemen en de Pay and drive waarbij er gewoon 12 min. vrij kan gereden worden .

Voor de supporters is er de catering ter plaatse en de kids kunnen zich amuseren op het springkasteel of de kidskarting.

Speciale actie voor bedrijven op Kortrijk-Noord

FunRace = 185.95 €/team (excl. 21% btw)

AvondRace = 561.98 €/team (excl. 21% btw)

Kan gefactureerd worden als publiciteit naar het bedrijf.

De eerste 6 teams die zich inschrijven krijgen voor elke piloot nog 2 extra drankbonnen.

Meer info

www.bkkartteam.be of 0497/11.92.90

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.