Ringshopping Karttrophy 2018

26/4/2018
Ringshopping Karttrophy 2018 Op zondag 20 mei wordt op de parking van het Ringshopping opnieuw een Karttrophy georganiseerd. De Karttrophy is bedoeld om vooral de bedrijven en vriendenkringen uit de buurt samen te brengen. De organisatie heeft een speciale actie voor bedrijven op Kortrijk-Noord.

De organisatie heeft enkele mogelijkheden uitgewerkt voor bedrijven die de ideale gelegenheid zijn om samen met enkele werknemers, collega’s of klanten een leuke tijd te beleven.

-Funrace: wedstrijd van 2 uur met enkele ludieke opdrachten, waarbij het niet zeker is dat het snelste team ook de winnaar zal worden. Deze teams bestaan uit max. 4 piloten
-Avondrace: wedstrijd van 5 uur (+1/2 uur kwalificatie). Uniek aan deze race is dat er gestart wordt bij daglicht en pas gestopt als het donker is. Deze teams bestaan uit max. 8 piloten.

Voor geen van beide wedstrijden is er ervaring vereist.

Verder bestaat ook een 1 u. Sprintrace voor mensen die graag alleen deelnemen en de Pay and drive waarbij er gewoon 12 min. vrij kan gereden worden .

Voor de supporters is er de catering ter plaatse en de kids kunnen zich amuseren op het springkasteel of de kidskarting.

Speciale actie voor bedrijven op Kortrijk-Noord

FunRace = 185.95 €/team (excl. 21% btw)

AvondRace = 561.98 €/team (excl. 21% btw)

Kan gefactureerd worden als publiciteit naar het bedrijf.

De eerste 6 teams die zich inschrijven krijgen voor elke piloot nog 2 extra drankbonnen.

Meer info

www.bkkartteam.be of 0497/11.92.90

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.