Sponsor in de kijker: Ko-No

27/4/2018
Sponsor in de kijker: Ko-No Ring Shopping is binnenkort een horecazaak rijker: Ko-No. Bij Ko-No, gelegen aan poort 9 (naast Albert Heijn) zal je terecht kunnen voor daglunches, zakenlunches, gezellig interieur, zonneterras, didactische voorzieningen én vriendelijk bediening. De zaak is sponsor geworden van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

LIGGING

Ko-No is gelegen aan ingang Poort 9.  Met een capaciteit van 150 personen binnen kunnen we heel wat klanten verwelkomen.  Daarnaast beschikken we naast de ingang over een groot terras voor 100 personen, waar de zon de hele dag aanwezig is.  Onze Take Away Shop is gelegen naast Albert Heijn, een niet te missen stop dus.

 

CONCEPT

Naast de typische Franse Brasserie gerechten, vullen we onze menukaart aan met  Vlaamse klassiekers en bieden wij tevens een snelle hap aan van snack, daglunch tot diverse à la carte gerechten.  We zullen ook seizoensgebonden suggesties aanbieden die garant staan voor versheid en diversiteit. Dit allemaal in een gemoedelijke sfeer met de Franse Chanson op de achtergrond in combinatie met onze vlaamse welbekende gastvriendelijkheid.

De hele dag door bieden we onze menukaart aan met daarnaast een uitgebreide dessertkaart die we zowel binnen in de Brasserie met een capaciteit van 150 personen, als op terras serveren.  bij mooi weer zal het aangenaam vertoeven zijn tijdens het shoppen op dit groot buitenterras tot 100 personen en een artisanale ijscoupe of een originele Oliebollendoos maakt uw bezoek aan het Ring Shopping Kortrijk Noord compleet.

Voor iedere bezoeker wat wils dus.

 

BEDRIJVENPARK KORTRIJK-NOORD

Naast het aanbod voor de Shopping bezoekers bieden we teven een uitgebreid pakket aan voor alle bedrijven van en rond het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.   Op een boogscheut van uw bedrijf met gratis parking, uw eigen tafel in het businessgedeelte onze zaak.   U kunt er genieten van een snelle zakenlunch, een uitgebreid middagdiner, een ontbijtvergadering, seminarie of personeelsevent, receptie,…enz .  Alle nodige voorziening (beamer, scherm, didactisch materiaal) zijn aanwezig. 

 

TAKE AWAY

Naast de brassserie en terras openen we onze take away shop.

Hier serveren we tal van originele afhaalprodukten, zoals oliebollen, frietjes, hamburgers, broodjes en artisanaal roomijs,… en nog veel meer.  Dagelijks van 9U tot 18U

Indien de klant lekker thuis wil nagenieten van hun bezoek aan Ring Shopping Kortrijk Noord zijn ze hier alvast  aan het juiste adres.

 

PARTNERS

Wereldhave – Ring Shopping Kortrijk Noord

Descalides – artisanale pralines

Brouwerij Vanhonsebrouck – IngelmunsterONTDEK KO-NO OP FACEBOOK

https://www.facebook.com/KO-NO-Brasserie-Paris-934261486733242/

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.