Sponsor in de kijker: Ko-No

27/4/2018
Sponsor in de kijker: Ko-No Ring Shopping is binnenkort een horecazaak rijker: Ko-No. Bij Ko-No, gelegen aan poort 9 (naast Albert Heijn) zal je terecht kunnen voor daglunches, zakenlunches, gezellig interieur, zonneterras, didactische voorzieningen Ún vriendelijk bediening. De zaak is sponsor geworden van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

LIGGING

Ko-No is gelegen aan ingang Poort 9.  Met een capaciteit van 150 personen binnen kunnen we heel wat klanten verwelkomen.  Daarnaast beschikken we naast de ingang over een groot terras voor 100 personen, waar de zon de hele dag aanwezig is.  Onze Take Away Shop is gelegen naast Albert Heijn, een niet te missen stop dus.

 

CONCEPT

Naast de typische Franse Brasserie gerechten, vullen we onze menukaart aan met  Vlaamse klassiekers en bieden wij tevens een snelle hap aan van snack, daglunch tot diverse à la carte gerechten.  We zullen ook seizoensgebonden suggesties aanbieden die garant staan voor versheid en diversiteit. Dit allemaal in een gemoedelijke sfeer met de Franse Chanson op de achtergrond in combinatie met onze vlaamse welbekende gastvriendelijkheid.

De hele dag door bieden we onze menukaart aan met daarnaast een uitgebreide dessertkaart die we zowel binnen in de Brasserie met een capaciteit van 150 personen, als op terras serveren.  bij mooi weer zal het aangenaam vertoeven zijn tijdens het shoppen op dit groot buitenterras tot 100 personen en een artisanale ijscoupe of een originele Oliebollendoos maakt uw bezoek aan het Ring Shopping Kortrijk Noord compleet.

Voor iedere bezoeker wat wils dus.

 

BEDRIJVENPARK KORTRIJK-NOORD

Naast het aanbod voor de Shopping bezoekers bieden we teven een uitgebreid pakket aan voor alle bedrijven van en rond het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.   Op een boogscheut van uw bedrijf met gratis parking, uw eigen tafel in het businessgedeelte onze zaak.   U kunt er genieten van een snelle zakenlunch, een uitgebreid middagdiner, een ontbijtvergadering, seminarie of personeelsevent, receptie,…enz .  Alle nodige voorziening (beamer, scherm, didactisch materiaal) zijn aanwezig. 

 

TAKE AWAY

Naast de brassserie en terras openen we onze take away shop.

Hier serveren we tal van originele afhaalprodukten, zoals oliebollen, frietjes, hamburgers, broodjes en artisanaal roomijs,… en nog veel meer.  Dagelijks van 9U tot 18U

Indien de klant lekker thuis wil nagenieten van hun bezoek aan Ring Shopping Kortrijk Noord zijn ze hier alvast  aan het juiste adres.

 

PARTNERS

Wereldhave – Ring Shopping Kortrijk Noord

Descalides – artisanale pralines

Brouwerij Vanhonsebrouck – IngelmunsterONTDEK KO-NO OP FACEBOOK

https://www.facebook.com/KO-NO-Brasserie-Paris-934261486733242/

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.