Blijf op de hoogte van het project K-R8

2/5/2018
Blijf op de hoogte van het project K-R8 Het project K-R8 gaat voor minder file en meer verkeersveiligheid op en rond de R8 en de omliggende verkeerscomplexen. Het is een en-enverhaal met toekomstgerichte mobiliteit én ruimtelijke ontwikkeling in de regio in de hoofdrollen. K-R8 is een samenwerkingsverband tussen de Vlaamse overheid, intercommunale Leiedal en de lokale overheden van Kortrijk, Kuurne, Harelbeke, Wevelgem en Zwevegem. Er is nu een nieuwsbrief om geïnteresseerden op de hoogte te houden.

Om zowel burgers als bedrijven te blijven informeren over het mobiliteitsonderzoek rond de R8 en de omliggende verkeerscomplexen, nodigen de projectcoördinatoren iedereen uit zich in te schrijven voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief wordt pas uitgestuurd als er iets nieuws te melden is of als er een interessante processtap genomen is. Geen spamgevaar dus. Via de nieuwsbrief willen ze vooral duiden dat de vele input van burgers, werknemers en bedrijven uit het Kortrijkse goed gecapteerd zijn en meegenomen worden in de verdere onderzoeken.

Hier kan je inschrijven:

https://k-r8.be/nl/node/4406

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.