Blijf op de hoogte van het project K-R8

2/5/2018
Blijf op de hoogte van het project K-R8 Het project K-R8 gaat voor minder file en meer verkeersveiligheid op en rond de R8 en de omliggende verkeerscomplexen. Hetáis een en-enverhaal met toekomstgerichte mobiliteit Ún ruimtelijke ontwikkeling in de regio in de hoofdrollen. K-R8 is een samenwerkingsverband tussen de Vlaamse overheid, intercommunale Leiedal en de lokale overheden van Kortrijk, Kuurne, Harelbeke, Wevelgem en Zwevegem. Er is nu een nieuwsbrief om ge´nteresseerden op de hoogte te houden.

Om zowel burgers als bedrijven te blijven informeren over het mobiliteitsonderzoek rond de R8 en de omliggende verkeerscomplexen, nodigen de projectcoördinatoren iedereen uit zich in te schrijven voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief wordt pas uitgestuurd als er iets nieuws te melden is of als er een interessante processtap genomen is. Geen spamgevaar dus. Via de nieuwsbrief willen ze vooral duiden dat de vele input van burgers, werknemers en bedrijven uit het Kortrijkse goed gecapteerd zijn en meegenomen worden in de verdere onderzoeken.

Hier kan je inschrijven:

https://k-r8.be/nl/node/4406

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.