Tiger Experience wordt ook Samsung repaircenter

3/5/2018
Tiger Experience wordt ook Samsung repaircenter Tiger Experience heeft een eigen Samsung Business Corner geopend Het bedrijf van Frederick Mommerency wordt exclusief repaircenter voor heel West-Vlaanderen.

Tiger Experience, het bedrijf uit Kuurne dat gespecialiseerd is in telecommunicatieoplossingen, opende onlangs de loednieuwe Samsung Business Corner in de hoofdzetel aan de Brugsesteenweg in Kuurne. Je kan er alle nieuwste snufjes van het A-merk terug vinden. Van de nieuwste smartphones met bijhorende smartwatches tot wireless desktop charges en nog veel meer. Er werd bewust gekozen voor de touch-and-feel experience zodat bezoekers ook kunnen voelen en beleven tot wat het product in staat is.


Met 11 winkels verspreid over West- en Oost-Vlaanderen groeide Tiger de afgelopen 20 jaar al uit tot een strategisch stevige partner van Orange Belgium. Met de nieuwe Samsung Business Corner wil Tiger Experience haar klanten nog meer beleving en service aanbieden voor de toekomst, iets waar CEO Frederick Mommerency elke dag naar streeft: “Op vandaag heeft de klant heel veel mogelijkheden om zijn noden te kopen”, aldus Mommerency. “Retail staat onder druk en met grote online ketens worden de prijzen naar omlaag getrokken. Toch blijven de klanten heel trouw aan ons bedrijf. Dat komt omdat we die extra meerwaarde in service blijven bieden.”

Ambassadeurs

De opening werd opgevrolijkt met de voorstelling van een handvol Tiger-ambassadeurs die ook resoluut voor Samsung kiezen. Ze kregen elk de gloednieuwe Samsung Galaxy S9 uit handen van Serge Vandriessche, CEO van Samsung voor Belux. De ambassadeurs zijn kunstkenner Bernard Soens, ondernemer en manager Dirk Vanwalle, Luc Willems (Veranda’s Willems) en Patrick Orlans (KV Oostende).

Bron: Made in West-Vlaanderen

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.