Tiger Experience wordt ook Samsung repaircenter

3/5/2018
Tiger Experience wordt ook Samsung repaircenter Tiger Experience heeft een eigen Samsung Business Corner geopend Het bedrijf van Frederick Mommerency wordt exclusief repaircenter voor heel West-Vlaanderen.

Tiger Experience, het bedrijf uit Kuurne dat gespecialiseerd is in telecommunicatieoplossingen, opende onlangs de loednieuwe Samsung Business Corner in de hoofdzetel aan de Brugsesteenweg in Kuurne. Je kan er alle nieuwste snufjes van het A-merk terug vinden. Van de nieuwste smartphones met bijhorende smartwatches tot wireless desktop charges en nog veel meer. Er werd bewust gekozen voor de touch-and-feel experience zodat bezoekers ook kunnen voelen en beleven tot wat het product in staat is.


Met 11 winkels verspreid over West- en Oost-Vlaanderen groeide Tiger de afgelopen 20 jaar al uit tot een strategisch stevige partner van Orange Belgium. Met de nieuwe Samsung Business Corner wil Tiger Experience haar klanten nog meer beleving en service aanbieden voor de toekomst, iets waar CEO Frederick Mommerency elke dag naar streeft: “Op vandaag heeft de klant heel veel mogelijkheden om zijn noden te kopen”, aldus Mommerency. “Retail staat onder druk en met grote online ketens worden de prijzen naar omlaag getrokken. Toch blijven de klanten heel trouw aan ons bedrijf. Dat komt omdat we die extra meerwaarde in service blijven bieden.”

Ambassadeurs

De opening werd opgevrolijkt met de voorstelling van een handvol Tiger-ambassadeurs die ook resoluut voor Samsung kiezen. Ze kregen elk de gloednieuwe Samsung Galaxy S9 uit handen van Serge Vandriessche, CEO van Samsung voor Belux. De ambassadeurs zijn kunstkenner Bernard Soens, ondernemer en manager Dirk Vanwalle, Luc Willems (Veranda’s Willems) en Patrick Orlans (KV Oostende).

Bron: Made in West-Vlaanderen

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.