Laat uw KGA ophalen tegen een voordelige prijs

15/5/2018
Laat uw KGA ophalen tegen een voordelige prijs Klein Gevaarlijk Afval zoals lege verfpotten, oude tl-lampen, loodaccu’s, olieresten, chemicaliën, lege cartridges en toners … wordt vaak voor lange tijd opgeslagen in bedrijven, of erger nog, belandt in de restcontainer. Aangezien voor veel bedrijven de hoeveelheid KGA beperkt is, biedt een gezamenlijk initiatief een financieel voordeel! De POM West-Vlaanderen organiseert tussen 11 en 15 juni een nieuwe ophaalronde van het KGA van West-Vlaamse bedrijven. U kan uw KGA aan een voordelige prijs laten ophalen en u ontvangt een attest.

De ophaalronde is een actie voor West-Vlaamse bedrijven, zowel kmo's als industrie. (Landbouwbedrijven kunnen hun KGA via andere kanalen laten ophalen, en kunnen dus niet deelnemen aan deze ophaalactie.)

Via de website www.pomwvl.be/kga kunt u alle nodige informatie (categorieën/kostprijzen/FAQ’s) en het inschrijvingsformulier terugvinden.

Graag inschrijven voor maandag 4 juni. Elke deelnemer krijgt eerst een melding van goede ontvangst en enkele dagen voor de ophaling volgt dan de informatie met oa. de exacte datum.

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.