Laat uw KGA ophalen tegen een voordelige prijs

15/5/2018
Laat uw KGA ophalen tegen een voordelige prijs Klein Gevaarlijk Afval zoals lege verfpotten, oude tl-lampen, loodaccu’s, olieresten, chemicaliën, lege cartridges en toners … wordt vaak voor lange tijd opgeslagen in bedrijven, of erger nog, belandt in de restcontainer. Aangezien voor veel bedrijven de hoeveelheid KGA beperkt is, biedt een gezamenlijk initiatief een financieel voordeel! De POM West-Vlaanderen organiseert tussen 11 en 15 juni een nieuwe ophaalronde van het KGA van West-Vlaamse bedrijven. U kan uw KGA aan een voordelige prijs laten ophalen en u ontvangt een attest.

De ophaalronde is een actie voor West-Vlaamse bedrijven, zowel kmo's als industrie. (Landbouwbedrijven kunnen hun KGA via andere kanalen laten ophalen, en kunnen dus niet deelnemen aan deze ophaalactie.)

Via de website www.pomwvl.be/kga kunt u alle nodige informatie (categorieën/kostprijzen/FAQ’s) en het inschrijvingsformulier terugvinden.

Graag inschrijven voor maandag 4 juni. Elke deelnemer krijgt eerst een melding van goede ontvangst en enkele dagen voor de ophaling volgt dan de informatie met oa. de exacte datum.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.