Laat uw KGA ophalen tegen een voordelige prijs

15/5/2018
Laat uw KGA ophalen tegen een voordelige prijs Klein Gevaarlijk Afval zoals lege verfpotten, oude tl-lampen, loodaccuís, olieresten, chemicaliŽn, lege cartridges en toners Ö wordt vaak voor lange tijd opgeslagen in bedrijven, of erger nog, belandt in de restcontainer. Aangezien voor veel bedrijven de hoeveelheid KGA beperkt is, biedt een gezamenlijk initiatief een financieel voordeel! De POM West-Vlaanderen organiseert tussen 11 en 15 juni een nieuwe ophaalronde van het KGA van West-Vlaamse bedrijven. U kan uw KGA aan een voordelige prijs laten ophalen en u ontvangt een attest.

De ophaalronde is een actie voor West-Vlaamse bedrijven, zowel kmo's als industrie. (Landbouwbedrijven kunnen hun KGA via andere kanalen laten ophalen, en kunnen dus niet deelnemen aan deze ophaalactie.)

Via de website www.pomwvl.be/kga kunt u alle nodige informatie (categorieën/kostprijzen/FAQ’s) en het inschrijvingsformulier terugvinden.

Graag inschrijven voor maandag 4 juni. Elke deelnemer krijgt eerst een melding van goede ontvangst en enkele dagen voor de ophaling volgt dan de informatie met oa. de exacte datum.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.