Helpt u mini-onderneming On Y Vase uit Kuurne naar Belgrado?

15/5/2018
Helpt u mini-onderneming On Y Vase uit Kuurne naar Belgrado? On Y Vase van Spes Nostra Kuurne mag als beste Vlaamse mini-onderneming naar de Europese finale in Belgrado (Servië). Om alle ondernemende leerlingen te laten meegaan zijn ze nog op zoek naar extra financiële middelen. Misschien heeft u zin om hen te helpen?

Van Kristof Tanghe, leerkracht en leercoach van mini-onderneming On Y Vase uit het Kuurnse Spes Nostra Instituut, ontvingen we dit mailtje:

Als leercoach van de minionderneming On Y Vase van het Kuurnse Spes Nostra Instituut breng ik u graag op de hoogte van het feit dat deze minionderneming onlangs werd uitgeroepen tot beste van Vlaanderen. Van 16 t.e.m. 19 juli mogen de 13 leden ons land vertegenwoordigen op de Europese finale die doorgaat in Belgrado, Servië. Vlajo, de organisator van het project ‘miniondernemingen’ kan 5 leden gratis laten deelnemen. U begrijpt wellicht dat ook de andere 8 leden deze unieke ervaring willen beleven. De deelnameprijs is echter aan de hoge kant en bedraagt meer dan 900 euro per persoon.

Ik zou graag het ganse team registreren maar daarvoor ben ik nog op zoek naar extra financiële middelen onder het motto dat alle beetjes helpen. Onder andere de gemeente Kuurne en de leerlingen zelf zullen acties ondernemen om geld in te zamelen maar dat zal niet volstaan. Vandaar mijn mail naar u. Kan u mijn "oproep" bekend maken onder de leden? Misschien kunnen zij zorgen voor dat extra financieel duwtje in de rug zodat de leerlingen ondernemend West-Vlaanderen extra in de kijker kunnen zetten? Storten kan op BE09 0018 2350 8757.

Wilt u de leerlingen steunen? Neem dan contact op met Kristof Tanghe!

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.