Helpt u mini-onderneming On Y Vase uit Kuurne naar Belgrado?

15/5/2018
Helpt u mini-onderneming On Y Vase uit Kuurne naar Belgrado? On Y Vase van Spes Nostra Kuurne mag als beste Vlaamse mini-onderneming naar de Europese finale in Belgrado (ServiŽ). Om alle ondernemende leerlingen te laten meegaan zijn ze nog op zoek naar extra financiŽle middelen. Misschien heeft u zin om hen te helpen?

Van Kristof Tanghe, leerkracht en leercoach van mini-onderneming On Y Vase uit het Kuurnse Spes Nostra Instituut, ontvingen we dit mailtje:

Als leercoach van de minionderneming On Y Vase van het Kuurnse Spes Nostra Instituut breng ik u graag op de hoogte van het feit dat deze minionderneming onlangs werd uitgeroepen tot beste van Vlaanderen. Van 16 t.e.m. 19 juli mogen de 13 leden ons land vertegenwoordigen op de Europese finale die doorgaat in Belgrado, Servië. Vlajo, de organisator van het project ‘miniondernemingen’ kan 5 leden gratis laten deelnemen. U begrijpt wellicht dat ook de andere 8 leden deze unieke ervaring willen beleven. De deelnameprijs is echter aan de hoge kant en bedraagt meer dan 900 euro per persoon.

Ik zou graag het ganse team registreren maar daarvoor ben ik nog op zoek naar extra financiële middelen onder het motto dat alle beetjes helpen. Onder andere de gemeente Kuurne en de leerlingen zelf zullen acties ondernemen om geld in te zamelen maar dat zal niet volstaan. Vandaar mijn mail naar u. Kan u mijn "oproep" bekend maken onder de leden? Misschien kunnen zij zorgen voor dat extra financieel duwtje in de rug zodat de leerlingen ondernemend West-Vlaanderen extra in de kijker kunnen zetten? Storten kan op BE09 0018 2350 8757.

Wilt u de leerlingen steunen? Neem dan contact op met Kristof Tanghe!

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geÔnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.