Schrijf nu in voor het KuKafee op 24 mei

16/5/2018
Schrijf nu in voor het KuKafee op 24 mei Op donderdag 24 mei 2018 is het KuKafee te gast bij AirsoftXperience in de Industrielaan. Het is de ideale gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers uit Kuurne!KuKafee, kort voor Kuurne Netwerk Kafee wil een ontmoetingsplaats zijn voor mensen die professioneel actief zijn binnen groot Kuurne in diverse niches. KuKafee is een initiatief van de Kuurnse Handelscommissie waar zowel het Gemeentebestuur, de Kuurnse bedrijvenclub, het Braderiecomité als Unizo vertegenwoordigd zijn.


Op het zesmaandelijkse Kukafee wordt er in een informele sfeer, ten huize van een Kuurns bedrijf, met de steun van de structurele sponsors, van gedachten gewisseld. Zo kom je in een bedrijf waar je anders nooit op eigen initiatief zal gaan. Maak kennis met uw collega-ondernemers: mensen die zaken realiseren waarvan u misschien niet wist dat het in Kuurne wordt gemaakt of verkocht. Work smarter, not harder...


Meer info: www.kukafee.be
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.