Workshop Persluchtlekdetectie bij Sedac-Mecobel op dinsdag 19 juni

30/5/2018
Workshop Persluchtlekdetectie bij Sedac-Mecobel op dinsdag 19 juni Op dinsdag 19 juni kan u deelnemen aan een workshop Persluchtlekdetectie bij Sedac-Mecobel, een actie van POM West-Vlaanderen. Tijdens de workshop krijgt u een korte toelichting over het opsporen van persluchtlekken, daarna volgt een demo in het bedrijf zelf. Na deze workshop krijgt u bovendien de kans om het toestel, dat zal worden gebruikt in de praktische sessie, gratis te ontlenen.

 

Het zuinig omspringen met energiebronnen is met het oog op de constante verhoging van de energieprijzen niet alleen een ecologische maar ook steeds meer een economische noodzaak. Rationeel omgaan met perslucht hoort daar zeker bij. Hoewel genoegzaam bekend, toch blijft men er niet vaak bij stilstaan dat perslucht op zich een dure vorm van energie is. Persluchtsystemen correct en efficiënt gebruiken is dus de boodschap.

Een regelmatig nazicht en onderhoud van uw persluchtnet is daarom een noodzakelijke voorwaarde. Persluchtlekken opsporen en dichten is naast drukverlaging één meest effectieve maatregelen om te besparen in uw persluchtkosten.

Vanuit het Kennisnetwerk Bedrijventerreinmanagement van POM West-Vlaanderen nodigen wij u daarom graag uit op een workshop rond Persluchtlekdetectie.


Programma

13u15    Onthaal

13u30    Verwelkoming en voorstelling gastbedrijf

13u45    Theoretische toelichting rond perslucht en het opsporen van persluchtlekken

14u45    Rondgang in het bedrijf met praktische toepassing van het gebruik van persluchtlekdetectietoestellen

15u45    Netwerkdrink

 

Locatie 

SEDAC-MECOBEL NV, Vlamingstraat 7 te 8560 Wevelgem

 

Deze ervaringsuitwisseling is gratis maar inschrijven is verplicht via mail naar Guido.DeRoo@pomwvl.be  en dit vóór 14 juni 2018.

Per bedrijf kan je -indien gewenst- ook met meerdere personen deelnemen. Om een hoge efficiëntie van deze opleiding te garanderen, wordt het aantal deelnemers beperkt gehouden.

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.