NoonWalk bij Tiger Experience op 7 juni

30/5/2018
NoonWalk bij Tiger Experience op 7 juni Op donderdagmiddag 7 juni zijn we tijdens onze NoonWalk te gast bij Tiger Experience. Je kan er het nieuwe Samsung Repair & businesscenter ontdekken en producten uittesten. We zorgen voor een gezonde lunch. En last but not least: je maakt kans op een bedrukte gsm-cover!

Over Tiger Experience

Tiger Experience is sinds kort Samsung Repair & businesscenter geworden voor gans West-Vlaanderen. Dit betekent dat er een nieuwe shop-in-the-shop is geïnstalleerd waar alle producten kunnen uitgetest worden. Dit betekent ook dat 99% van alle herstellingen direct en binnen het uur gebeuren.


Daarnaast is er een touch & feel voor covers te bedrukken we willen graag die middag een 10-tal covers gratis weggeven (trekking uit visitekaartjes). De aanwezige kiest een foto en wij maken direct de cover aan.


Praktisch

Donderdag 7 juni van 12.00 tot 13.00 u.

Tiger Experence, Brugsesteenweg 1, Kuurne 

Zin in een gezonde lunch? Je kan er voor slechts 3 euro een lekkere croque met groentjes van Sala - d - room + flesje water aankopen!

Inschrijven is niet nodig. Meer info? 
parkmanager@kortrijk-noord.be
 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.