NoonWalk bij Tiger Experience op 7 juni

30/5/2018
NoonWalk bij Tiger Experience op 7 juni Op donderdagmiddag 7 juni zijn we tijdens onze NoonWalk te gast bij Tiger Experience. Je kan er het nieuwe Samsung Repair & businesscenter ontdekken en producten uittesten. We zorgen voor een gezonde lunch. En last but not least: je maakt kans op een bedrukte gsm-cover!

Over Tiger Experience

Tiger Experience is sinds kort Samsung Repair & businesscenter geworden voor gans West-Vlaanderen. Dit betekent dat er een nieuwe shop-in-the-shop is geïnstalleerd waar alle producten kunnen uitgetest worden. Dit betekent ook dat 99% van alle herstellingen direct en binnen het uur gebeuren.


Daarnaast is er een touch & feel voor covers te bedrukken we willen graag die middag een 10-tal covers gratis weggeven (trekking uit visitekaartjes). De aanwezige kiest een foto en wij maken direct de cover aan.


Praktisch

Donderdag 7 juni van 12.00 tot 13.00 u.

Tiger Experence, Brugsesteenweg 1, Kuurne 

Zin in een gezonde lunch? Je kan er voor slechts 3 euro een lekkere croque met groentjes van Sala - d - room + flesje water aankopen!

Inschrijven is niet nodig. Meer info? 
parkmanager@kortrijk-noord.be
 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.