In de kijker: sponsor De Mailingman

31/5/2018
In de kijker: sponsor De Mailingman Sinds kort is De Mailingman, het bedrijf van Stan Callens, sponsor van de vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. De missie van De Mailingman? Goed nieuws verspreiden.

"Wij hebben ons als taak gesteld uw goede nieuws te verspreiden. Dat is onze bron van inkomsten. Maar omdat geld bijlange na niet het enige is wat telt, willen wij ons goed nieuws aan uw mailing toevoegen.

Daarom doen wij ons werk met heel veel respect. Respect voor u, respect voor onze eigen mensen, respect voor de omgeving en respect voor de wereld."

Je kan er terecht voor

  • Postophaling
  • Drukwerk (kleine en middelgrote oplages)
  • Adressen
  • Advies
  • Verzendklaar maken
  • Verzending aan voordelige tarieven
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.