BPKN zet in op mobiliteit en veiligheid

31/5/2018
BPKN zet in op mobiliteit en veiligheid Mobiliteit en veiligheid zijn prioriteiten voor het bestuur van de vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Afgelopen maandag vond een vergadering plaats over de geplande camerabewaking, dinsdag werd een afvaardiging ontvangen op het kabinet van minister Weyts en vandaag kwamen verschillende partners rond de tafel over de mobiliteit.Maandagvoormiddag kwamen alle stakeholders samen om de locatie van de camera's te bepalen die er komen op en rond het bedrijventerrein. Naast BPKN, de gemeente Kuurne en de stad Kortrijk zijn daarbij ook de politie, Leiedal, Eandis en de leverancier van de camera's betrokken. Een deel van de middelen komt van subsidies voor de beveiliging bedrijventerreinen van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen.


Dinsdag werd een delegatie van burgemeester en schepenen van de gemeente Kuurne ontvangen op het kabinet van Vlaams minister van mobiliteit Ben Weyts. Fred Vanderbeke, voorzitter van de commissie mobiliteit van BPKN, was ook aanwezig.


En op donderdagvoormiddag gingen bestuurders van BPKN in gesprek met mensen van Leiedal, gemeente Kuurne, Voka West-Vlaanderen en Agentschap Wegen en Verkeer.


Daarbij werd telkens constructief nagedacht over mogelijke oplossingen voor bepaalde problemen. Heeft u zelf een suggestie? Stuur dan zeker een mailtje naar parkmanager@kortrijk-noord.be

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.