BPKN zet in op mobiliteit en veiligheid

31/5/2018
BPKN zet in op mobiliteit en veiligheid Mobiliteit en veiligheid zijn prioriteiten voor het bestuur van de vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Afgelopen maandag vond een vergadering plaats over de geplande camerabewaking, dinsdag werd een afvaardiging ontvangen op het kabinet van minister Weyts en vandaag kwamen verschillende partners rond de tafel over de mobiliteit.Maandagvoormiddag kwamen alle stakeholders samen om de locatie van de camera's te bepalen die er komen op en rond het bedrijventerrein. Naast BPKN, de gemeente Kuurne en de stad Kortrijk zijn daarbij ook de politie, Leiedal, Eandis en de leverancier van de camera's betrokken. Een deel van de middelen komt van subsidies voor de beveiliging bedrijventerreinen van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen.


Dinsdag werd een delegatie van burgemeester en schepenen van de gemeente Kuurne ontvangen op het kabinet van Vlaams minister van mobiliteit Ben Weyts. Fred Vanderbeke, voorzitter van de commissie mobiliteit van BPKN, was ook aanwezig.


En op donderdagvoormiddag gingen bestuurders van BPKN in gesprek met mensen van Leiedal, gemeente Kuurne, Voka West-Vlaanderen en Agentschap Wegen en Verkeer.


Daarbij werd telkens constructief nagedacht over mogelijke oplossingen voor bepaalde problemen. Heeft u zelf een suggestie? Stuur dan zeker een mailtje naar parkmanager@kortrijk-noord.be

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.