BPKN zet in op mobiliteit en veiligheid

31/5/2018
BPKN zet in op mobiliteit en veiligheid Mobiliteit en veiligheid zijn prioriteiten voor het bestuur van de vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Afgelopen maandag vond een vergadering plaats over de geplande camerabewaking, dinsdag werd een afvaardiging ontvangen op het kabinet van minister Weyts en vandaag kwamen verschillende partners rond de tafel over de mobiliteit.Maandagvoormiddag kwamen alle stakeholders samen om de locatie van de camera's te bepalen die er komen op en rond het bedrijventerrein. Naast BPKN, de gemeente Kuurne en de stad Kortrijk zijn daarbij ook de politie, Leiedal, Eandis en de leverancier van de camera's betrokken. Een deel van de middelen komt van subsidies voor de beveiliging bedrijventerreinen van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen.


Dinsdag werd een delegatie van burgemeester en schepenen van de gemeente Kuurne ontvangen op het kabinet van Vlaams minister van mobiliteit Ben Weyts. Fred Vanderbeke, voorzitter van de commissie mobiliteit van BPKN, was ook aanwezig.


En op donderdagvoormiddag gingen bestuurders van BPKN in gesprek met mensen van Leiedal, gemeente Kuurne, Voka West-Vlaanderen en Agentschap Wegen en Verkeer.


Daarbij werd telkens constructief nagedacht over mogelijke oplossingen voor bepaalde problemen. Heeft u zelf een suggestie? Stuur dan zeker een mailtje naar parkmanager@kortrijk-noord.be

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.