Wat gebeurt er op Kortrijk-Noord op zondag 7 oktober?

6/6/2018
Wat gebeurt er op Kortrijk-Noord op zondag 7 oktober? Op 7 oktober wordt het druk op Kortrijk-Noord, want dan is het Voka Open Bedrijvendag. Verhelst Bouwmaterialen is één van de deelnemers. Zin om ook deel te nemen? Bij voldoende interesse van bedrijven op Kortrijk-Noord wordt er een korting aangeboden op de deelnameprijs.

In de voorbije 27 jaar hebben al meer dan 6.000 bedrijven deelngenomen, goed voor een tevredenheidsgraad van 94%. Sommige bedrijven namen al 10 of 20 keer deel. Groot of klein, productie of dienstverlenend, Voka Open Bedrijvendag is er voor elk bedrijf. 


Bij voldoende interesse wordt er een korting aangeboden op de deelnameprijs.


Zin om jouw bedrijf ook in de kijker te zetten en mee te surfen op het succes en de media-aandacht van Voka Open Bedrijvendag? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Mieke Ampe, via mieke@openbedrijvendag.be of op 0478/97 05 41 en vermeld zeker dat je lid bent van BPKN!
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.