Wat gebeurt er op Kortrijk-Noord op zondag 7 oktober?

6/6/2018
Wat gebeurt er op Kortrijk-Noord op zondag 7 oktober? Op 7 oktober wordt het druk op Kortrijk-Noord, want dan is het Voka Open Bedrijvendag. Verhelst Bouwmaterialen is één van de deelnemers. Zin om ook deel te nemen? Bij voldoende interesse van bedrijven op Kortrijk-Noord wordt er een korting aangeboden op de deelnameprijs.

In de voorbije 27 jaar hebben al meer dan 6.000 bedrijven deelngenomen, goed voor een tevredenheidsgraad van 94%. Sommige bedrijven namen al 10 of 20 keer deel. Groot of klein, productie of dienstverlenend, Voka Open Bedrijvendag is er voor elk bedrijf. 


Bij voldoende interesse wordt er een korting aangeboden op de deelnameprijs.


Zin om jouw bedrijf ook in de kijker te zetten en mee te surfen op het succes en de media-aandacht van Voka Open Bedrijvendag? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Mieke Ampe, via mieke@openbedrijvendag.be of op 0478/97 05 41 en vermeld zeker dat je lid bent van BPKN!
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.