BPKN-lid Linum in de pers

11/6/2018
BPKN-lid Linum in de pers Linum Europe, de bedrijvengroep van de familie Vanderbeke, kwam recent aan bod in het magazine Ondernemers van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Vader Fred Vanderbeke en zijn zoon Jan werden uitgebreid geïnterviewd.

"Het ondernemerschap van Fred Vanderbeke begon in 1983 zoals zo vaak: thuis in de garage, na elders enkele jaren ervaring te hebben opgedaan. Vandaag telt de Linum Europe Groep met zijn 5 bedrijven ruim 100 medewerkers in eigen land en het naburige buitenland. Nog even wachten en de groep neemt zijn intrek op een 33.000 vierkante meter grote greenfield op bedrijvenpark Kortrijk-Noord. De eeuwig bescheiden Fred Vanderbeke (64) geeft rond deze tijd ook de fakkel door aan zoon Jan", schrijft journalist Karel Cambien.


Lees het volledige interview op de website van Voka.
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.