BPKN-lid Linum in de pers

11/6/2018
BPKN-lid Linum in de pers Linum Europe, de bedrijvengroep van de familie Vanderbeke, kwam recent aan bod in het magazine Ondernemers van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Vader Fred Vanderbeke en zijn zoon Jan werden uitgebreid geïnterviewd.

"Het ondernemerschap van Fred Vanderbeke begon in 1983 zoals zo vaak: thuis in de garage, na elders enkele jaren ervaring te hebben opgedaan. Vandaag telt de Linum Europe Groep met zijn 5 bedrijven ruim 100 medewerkers in eigen land en het naburige buitenland. Nog even wachten en de groep neemt zijn intrek op een 33.000 vierkante meter grote greenfield op bedrijvenpark Kortrijk-Noord. De eeuwig bescheiden Fred Vanderbeke (64) geeft rond deze tijd ook de fakkel door aan zoon Jan", schrijft journalist Karel Cambien.


Lees het volledige interview op de website van Voka.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.