PLASTIBAC: Professionele kunststof opslagmiddelen leiden tot nette bedrijfsomgeving

10/7/2018
PLASTIBAC: Professionele kunststof opslagmiddelen leiden tot nette bedrijfsomgeving Regelmatig zetten we één van onze sponsors in de kijker. PLASTIBAC is er daar één van. 35 jaar al helpt het Kuurnse bedrijf ondernemingen met een nette en overzichtelijke werkplaatsinrichting, een professioneel en functioneel magazijn en het optimaliseren & standaardiseren van de dagelijkse interne en externe logistiek. We hadden een gesprek met Andi Vertriest, business unit manager binnen het bedrijf.

“Nog heel wat ruimte voor verbetering”

“Wij zijn van mening dat er nog heel wat potentieel is in bedrijven rond deze materie.  Er wordt nog te veel teruggegrepen naar een mix van tijdelijke of onvoldoende stevige opslagmiddelen, kartonnen dozen enz. Een gestandaardiseerde werkplaats daarentegen draagt heel sterk bij aan een efficiënte, snelle en veilige werking. Ook in bepaalde productieprocessen en de verwerking van metaal en kunststoffen kunnen onze producten ingezet worden. Daarvoor hebben wij heel wat producten die een meerwaarde bieden. Kunststof bakken en palletten zijn duurzaam, vormvast, ze roesten niet en kunnen vaak in meerdere herkenbare kleuren aangeleverd worden.  Denk niet dat we voor uw specifieke situatie geen oplossing bestaat; we nodigen iedereen graag uit om hun wensen en noden te bespreken. We werken dan een gepersonaliseerd voorstel uit. Dat kan een standaardproduct zijn, maar evengoed kunnen we producten voorstellen die buiten het normale gamma vallen. Ook stukafname is bij ons zeker mogelijk.”

Grote voorraad is enorme troef
“Eén van onze belangrijkste troeven is dat wij heel snel en flexibel leveren omdat wij constant grote voorraden aanhouden. Daarnaast biedt ook ons uitgebreid gamma voor elk wat wils. Een greep uit ons aanbod:

  • IBC-containers. Voor diverse vloeistoffen, ook voor AdBlue
  • Grijpbakken in diverse kleuren.  Kleuren bij magazijnbakken zijn vaak belangrijk voor het sorteren en snel identificeren van productgroepen
  • EUROnormbakken voor interne en externe logistiek, al dan niet voedingsgeschikt met attest
  • Kantelbakmodules voor stockage van kleinere wisselstukken / sanitaire componenten
  • Dekselvaten, jerrycans en tonnen
  • Palletten en palletboxen.
  • Opvangbakken voor de retentie van schadelijke vloeistoffen in vaten e.d.
  • Afvalcontainers

 

35 jaar ervaring

PLASTIBAC is een familiale onderneming, gevestigd op het BPKN in Kuurne. Het bedrijf is al meer dan 35 jaar actief in de verkoop van professionele duurzame kunststof bakken, pallets en vele andere ladingdragers en verpakkingen in talrijke sectoren. De actieradius van het bedrijf strekt zich uit van de Benelux tot Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. 

 

www.plastibac.eu

 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.