Enquête over vergaderruimtes & coworking spaces in Ring Shopping

16/7/2018
Enquête over vergaderruimtes & coworking spaces in Ring Shopping Wereldhave Belgium voert momenteel een studie naar het openen van een "business center" (coworking spaces, kantoren, vergaderruimtes,...) in Ring Shopping Kortrijk Noord. Er loopt een enquête naar de interesse in het gebruik van dergelijke faciliteiten.Kunt u 5 minuutjes vrijmaken om de enqueête in te vullen? Dat kan hier!
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.