Protestactie op kruispunt Brugsesteenweg-Ringlaan op 1 september

28/8/2018
Protestactie op kruispunt Brugsesteenweg-Ringlaan op 1 september Op zaterdag 1 september wordt een protestactie georganiseerd op het kruispunt Brugsesteenweg-Ringlaan. Het is een initiatief van verkeersslachtoffer Joeri Verbeeck en Heulenaar Christophe Vanderplancke. “We voeren actie in het belang van de veiligheid voor alle fietsers die er dagelijks passeren", klinkt het. Ook de vzw BPKN is steeds bekommerd om de veiligheid op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en vaardigt vanuit de raad van bestuur een delegatie af op de actie.Voorzitter Vincent Impe: "Wij begrijpen de actie. Ook voor de vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is veiligheid een absolute prioriteit. Samen met alle actoren doen we heel wat inspanningen om de verkeersveiligheid op en rond het bedrijvenpark te verbeteren. We hebben nauwe contacten met alle betrokken partijen en organiseren regelmatig overlegmomenten."

Over de actie 

Er wordt zaterdag 1 september om 15.30 verzameld aan WAAK in de Heirweg, waarna alle actievoerders onder politiebegeleiding naar het kruispunt trekken. Daar wordt een minuut stilte gehouden.

Meer info over de actie vindt u op Facebook. 


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.