Protestactie op kruispunt Brugsesteenweg-Ringlaan op 1 september

28/8/2018
Protestactie op kruispunt Brugsesteenweg-Ringlaan op 1 september Op zaterdag 1 september wordt een protestactie georganiseerd op het kruispunt Brugsesteenweg-Ringlaan. Het is een initiatief van verkeersslachtoffer Joeri Verbeeck en Heulenaar Christophe Vanderplancke. “We voeren actie in het belang van de veiligheid voor alle fietsers die er dagelijks passeren", klinkt het. Ook de vzw BPKN is steeds bekommerd om de veiligheid op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en vaardigt vanuit de raad van bestuur een delegatie af op de actie.Voorzitter Vincent Impe: "Wij begrijpen de actie. Ook voor de vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is veiligheid een absolute prioriteit. Samen met alle actoren doen we heel wat inspanningen om de verkeersveiligheid op en rond het bedrijvenpark te verbeteren. We hebben nauwe contacten met alle betrokken partijen en organiseren regelmatig overlegmomenten."

Over de actie 

Er wordt zaterdag 1 september om 15.30 verzameld aan WAAK in de Heirweg, waarna alle actievoerders onder politiebegeleiding naar het kruispunt trekken. Daar wordt een minuut stilte gehouden.

Meer info over de actie vindt u op Facebook. 


Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.