Protestactie op kruispunt Brugsesteenweg-Ringlaan op 1 september

28/8/2018
Protestactie op kruispunt Brugsesteenweg-Ringlaan op 1 september Op zaterdag 1 september wordt een protestactie georganiseerd op het kruispunt Brugsesteenweg-Ringlaan. Het is een initiatief van verkeersslachtoffer Joeri Verbeeck en Heulenaar Christophe Vanderplancke. “We voeren actie in het belang van de veiligheid voor alle fietsers die er dagelijks passeren", klinkt het. Ook de vzw BPKN is steeds bekommerd om de veiligheid op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en vaardigt vanuit de raad van bestuur een delegatie af op de actie.Voorzitter Vincent Impe: "Wij begrijpen de actie. Ook voor de vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is veiligheid een absolute prioriteit. Samen met alle actoren doen we heel wat inspanningen om de verkeersveiligheid op en rond het bedrijvenpark te verbeteren. We hebben nauwe contacten met alle betrokken partijen en organiseren regelmatig overlegmomenten."

Over de actie 

Er wordt zaterdag 1 september om 15.30 verzameld aan WAAK in de Heirweg, waarna alle actievoerders onder politiebegeleiding naar het kruispunt trekken. Daar wordt een minuut stilte gehouden.

Meer info over de actie vindt u op Facebook. 


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.