Heraanleg kruispunt Noordlaan - Industrielaan

10/10/2018
Zoals gemeld in de vorige nieuwsbrief starten de werken voor heraanleg kruispunt Industrielaan – Noordlaan op 15 oktober 2018. Meer info hieromtrent (timing, verkeersomleidingen, enz…)

Zoals gemeld in de vorige nieuwsbrief starten de werken voor heraanleg kruispunt Industrielaan – Noordlaan op 15 oktober 2018. 

De ongemakken zijn nu eenmaal een tijdelijk en noodzakelijk kwaad om zes weken later van een permanent verbeterd en vooral veiliger kruispunt te kunnen gebruik maken. Qua mobilteit en veiligheid dus een opsteker voor ons bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

De voorbereidende werken, mn het graven van sleuven voor het aanbrengen van leidingen voor de verkeerslichten zijn aangevat op woensdag 3 oktober.


omleiding_onderbreking_industrielaan.pdf

 

Nieuwe verkeerssituatie

Kruispunt geregeld dmv verkeerslichten

Noordlaan : Eenrichtingsverkeer: noordwaarts, kant pare huisnummers / zuidwaarts, kant onpare huisnummers

Keerbeweging:

  • Ten noorden: thv Scania
  • Ten zuiden: thv Barco/Futurn
  • Centraal: Industrielaan van kant pare huisnummers naar kant onpare huisnummers

Industrielaan: eenrichting tussen de 2 baanvakken van de Noordlaan, richting Heule. Richting Kuurne,omrijden via Noordlaan en keerbeweging thv Barco/Futurn.


 

Bereikbaarheid Bedrijvenpark Kortrijk-Noord tijdens de herinrichtingswerken kruispunt Noordlaan/Industrielaan


 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.