Heraanleg kruispunt Noordlaan - Industrielaan

10/10/2018
Zoals gemeld in de vorige nieuwsbrief starten de werken voor heraanleg kruispunt Industrielaan – Noordlaan op 15 oktober 2018. Meer info hieromtrent (timing, verkeersomleidingen, enz…)

Zoals gemeld in de vorige nieuwsbrief starten de werken voor heraanleg kruispunt Industrielaan – Noordlaan op 15 oktober 2018. 

De ongemakken zijn nu eenmaal een tijdelijk en noodzakelijk kwaad om zes weken later van een permanent verbeterd en vooral veiliger kruispunt te kunnen gebruik maken. Qua mobilteit en veiligheid dus een opsteker voor ons bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

De voorbereidende werken, mn het graven van sleuven voor het aanbrengen van leidingen voor de verkeerslichten zijn aangevat op woensdag 3 oktober.


omleiding_onderbreking_industrielaan.pdf

 

Nieuwe verkeerssituatie

Kruispunt geregeld dmv verkeerslichten

Noordlaan : Eenrichtingsverkeer: noordwaarts, kant pare huisnummers / zuidwaarts, kant onpare huisnummers

Keerbeweging:

  • Ten noorden: thv Scania
  • Ten zuiden: thv Barco/Futurn
  • Centraal: Industrielaan van kant pare huisnummers naar kant onpare huisnummers

Industrielaan: eenrichting tussen de 2 baanvakken van de Noordlaan, richting Heule. Richting Kuurne,omrijden via Noordlaan en keerbeweging thv Barco/Futurn.


 

Bereikbaarheid Bedrijvenpark Kortrijk-Noord tijdens de herinrichtingswerken kruispunt Noordlaan/Industrielaan


 

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.