Heraanleg kruispunt Noordlaan - Industrielaan

10/10/2018
Zoals gemeld in de vorige nieuwsbrief starten de werken voor heraanleg kruispunt Industrielaan – Noordlaan op 15 oktober 2018. Meer info hieromtrent (timing, verkeersomleidingen, enz…)

Zoals gemeld in de vorige nieuwsbrief starten de werken voor heraanleg kruispunt Industrielaan – Noordlaan op 15 oktober 2018. 

De ongemakken zijn nu eenmaal een tijdelijk en noodzakelijk kwaad om zes weken later van een permanent verbeterd en vooral veiliger kruispunt te kunnen gebruik maken. Qua mobilteit en veiligheid dus een opsteker voor ons bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

De voorbereidende werken, mn het graven van sleuven voor het aanbrengen van leidingen voor de verkeerslichten zijn aangevat op woensdag 3 oktober.


omleiding_onderbreking_industrielaan.pdf

 

Nieuwe verkeerssituatie

Kruispunt geregeld dmv verkeerslichten

Noordlaan : Eenrichtingsverkeer: noordwaarts, kant pare huisnummers / zuidwaarts, kant onpare huisnummers

Keerbeweging:

  • Ten noorden: thv Scania
  • Ten zuiden: thv Barco/Futurn
  • Centraal: Industrielaan van kant pare huisnummers naar kant onpare huisnummers

Industrielaan: eenrichting tussen de 2 baanvakken van de Noordlaan, richting Heule. Richting Kuurne,omrijden via Noordlaan en keerbeweging thv Barco/Futurn.


 

Bereikbaarheid Bedrijvenpark Kortrijk-Noord tijdens de herinrichtingswerken kruispunt Noordlaan/Industrielaan


 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.