WAAK-2-WAAK

11/10/2018
Op zondag 21 oktober organiseert WAAK opnieuw WAAK-2-WAAK. Samen wandelen en/of lopen door de vestigingen van WAAK voor het goede doel !

Een echte urban trail voor het grote publiek. WAAK-werknemers, buren, vrienden, sympathisanten, kennissen, familie, …. Iedereen kan en mag meedoen. Lopen, stappen of joggen! Aan jou de keuze. 

 

De opbrengst van dit initiatief gaat naar de projecten van 'de branding', in het kader van de Studio Brussel actie ‘De Warmste Week’.

Meer info: https://www.waak.be/nl/blog/algemeen/waak-2-waak

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.