UPDATE HERAANLEG KRUISPUNT INDUSTRIELAAN-NOORDLAAN

23/10/2018
UPDATE HERAANLEG KRUISPUNT INDUSTRIELAAN-NOORDLAAN De werken zijn op 15 october definitief opgestart. Eind november verwachten wij met zijn allen de oplevering. Ondertussen mag de veiligheid niet uit het oog verloren worden.Als de weersomstandigheden nog een tijdje aanblijven zullen we over vijf weken het knooppunt van ons bedrijventerrein opnieuw in gebruik kunnen nemen. Veiliger, mooier, meer efficiënt en  duurzaam.
Het is in het belang van ieders veiligheid dat chauffeurs en fietsers zich houden aan de omleiding en de tijdelijke verkeersregels respecteren.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.