UPDATE HERAANLEG KRUISPUNT INDUSTRIELAAN-NOORDLAAN

23/10/2018
UPDATE HERAANLEG KRUISPUNT INDUSTRIELAAN-NOORDLAAN De werken zijn op 15 october definitief opgestart. Eind november verwachten wij met zijn allen de oplevering. Ondertussen mag de veiligheid niet uit het oog verloren worden.Als de weersomstandigheden nog een tijdje aanblijven zullen we over vijf weken het knooppunt van ons bedrijventerrein opnieuw in gebruik kunnen nemen. Veiliger, mooier, meer efficiënt en  duurzaam.
Het is in het belang van ieders veiligheid dat chauffeurs en fietsers zich houden aan de omleiding en de tijdelijke verkeersregels respecteren.
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.