SAMEN SLIMMER NAAR HET WERK

23/10/2018
De weg van en naar het werk. Met de wagen, of zijn er alternatieven ? SAVE THE DATE: 27 november 2018 in WAAK om 17u30 Intercommunale Leiedal, Voka, BPKN en W13 bundelen de krachten om een alternatief te zoeken voor de wagen om van en naar het werk te komen.
Op 27 november laten de organisatoren ons aan de hand van een mobiliteitsùmarkt zien dat er wel degelijk mogelijkheden zijn.
BPKN, via zijn commissie mobiliteit, zet hier mee zijn schouders onder. Dit event richt zich in eerste instantie op de bedrijfsleiders zelf en hun directe medewerkers, HR en middenkader.
Mobiliteit wordt en is een uitdaging waar alle betrokken partijen gaande van werkgevers, medewerkers, mobiliteitsaanbieders en overheden, samen zoeken naar oplossingen.
Meer info en uitnodiging volgt nog en ook voor de ruime groep van medewerkers zal hierover in combinatie met een andere activiteit aandacht aan besteed worden.
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.