SAMEN SLIMMER NAAR HET WERK

23/10/2018
De weg van en naar het werk. Met de wagen, of zijn er alternatieven ? SAVE THE DATE: 27 november 2018 in WAAK om 17u30 Intercommunale Leiedal, Voka, BPKN en W13 bundelen de krachten om een alternatief te zoeken voor de wagen om van en naar het werk te komen.
Op 27 november laten de organisatoren ons aan de hand van een mobiliteitsùmarkt zien dat er wel degelijk mogelijkheden zijn.
BPKN, via zijn commissie mobiliteit, zet hier mee zijn schouders onder. Dit event richt zich in eerste instantie op de bedrijfsleiders zelf en hun directe medewerkers, HR en middenkader.
Mobiliteit wordt en is een uitdaging waar alle betrokken partijen gaande van werkgevers, medewerkers, mobiliteitsaanbieders en overheden, samen zoeken naar oplossingen.
Meer info en uitnodiging volgt nog en ook voor de ruime groep van medewerkers zal hierover in combinatie met een andere activiteit aandacht aan besteed worden.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.