DE WARMSTE WEEK VOOR DE BRANDING

23/10/2018
indien er bedrijven of teams/collega's van plan zijn om actie op te zetten voor Music for Life, dan doen we een 'warmste' oproep om 'De Branding' (WAAK) als doel op te nemenOok dit jaar is De Branding terug geregistreerd als goed doel tijdens de Warmste Week/Music for Life van Studio Brussel.
Als individu of bedrijf kan je reeds nu al bedenken wat je wil doen, je actie registreren via www.dewarmsteweek.be en deze laten doorgaan.
Plaatjes aanvragen of een gift doen tov 'de branding' kan uiteraard ook steeds.
alle info: www.debranding-waakvzw.be Annemie Delberghe 056/36.40.30

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.