DE WARMSTE WEEK VOOR DE BRANDING

23/10/2018
indien er bedrijven of teams/collega's van plan zijn om actie op te zetten voor Music for Life, dan doen we een 'warmste' oproep om 'De Branding' (WAAK) als doel op te nemenOok dit jaar is De Branding terug geregistreerd als goed doel tijdens de Warmste Week/Music for Life van Studio Brussel.
Als individu of bedrijf kan je reeds nu al bedenken wat je wil doen, je actie registreren via www.dewarmsteweek.be en deze laten doorgaan.
Plaatjes aanvragen of een gift doen tov 'de branding' kan uiteraard ook steeds.
alle info: www.debranding-waakvzw.be Annemie Delberghe 056/36.40.30

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.