LINUM FOUNDATION / JAARLIJKS APERITIEFCONCERT

6/11/2018
LINUM FOUNDATION / JAARLIJKS APERITIEFCONCERT Weesziekten. "zeldzame ziekten zijn zeldzaam maar patienten met zeldzame ziekten zijn talrijk..."

Weesziekten zijn zeldzame ziekten met weinig patiënten, die ernstig zijn en geldverslindende behandelingen vergen. Het schrijnende is dat onze sociale zekerheid niet voorziet in terugbetaling van deze behandelingen. Gezinnen die hiermee geconfronteerd worden moeten niet alleen optornen tegen het drama van de aandoening, maar dreigen ook nog financieel geruïneerd te worden. Zonder steun van buitenaf wordt zo’n scenario vaak een ramp.

De serviceclub  Club 15 organiseert op  Zondag  25 november om 11 h in de Kubox een aperitiefconcert ten voordelen van de Linum Foundation vzw  

Het resultaat van 2017 was fantastisch, help 2018 nog beter te worden!

Jaarlijks aperitiefconcert met uitgebreide receptie

Wees erbij !!

Zondag 25 november 2018 om 11.00u

Kubox, Kattestraat 188, 8520 Kuurne

Club 15 heeft beslist om dit jaar opnieuw Linum Foundation vzw te steunen.

Zonder hulp van alle clubleden, vrienden en bedrijven die ons financieel bijstaan, zou die organisatie niet mogelijk zijn.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.