LINUM FOUNDATION / JAARLIJKS APERITIEFCONCERT

6/11/2018
LINUM FOUNDATION / JAARLIJKS APERITIEFCONCERT Weesziekten. "zeldzame ziekten zijn zeldzaam maar patienten met zeldzame ziekten zijn talrijk..."

Weesziekten zijn zeldzame ziekten met weinig patiënten, die ernstig zijn en geldverslindende behandelingen vergen. Het schrijnende is dat onze sociale zekerheid niet voorziet in terugbetaling van deze behandelingen. Gezinnen die hiermee geconfronteerd worden moeten niet alleen optornen tegen het drama van de aandoening, maar dreigen ook nog financieel geruïneerd te worden. Zonder steun van buitenaf wordt zo’n scenario vaak een ramp.

De serviceclub  Club 15 organiseert op  Zondag  25 november om 11 h in de Kubox een aperitiefconcert ten voordelen van de Linum Foundation vzw  

Het resultaat van 2017 was fantastisch, help 2018 nog beter te worden!

Jaarlijks aperitiefconcert met uitgebreide receptie

Wees erbij !!

Zondag 25 november 2018 om 11.00u

Kubox, Kattestraat 188, 8520 Kuurne

Club 15 heeft beslist om dit jaar opnieuw Linum Foundation vzw te steunen.

Zonder hulp van alle clubleden, vrienden en bedrijven die ons financieel bijstaan, zou die organisatie niet mogelijk zijn.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.