Eénrichtingsverkeer Izegemsestraat

14/11/2018
Eénrichtingsverkeer Izegemsestraat Eénrichtingsverkeer in deel Izegemsestraat richting Heule van 19 november tot en met 30 november 2018

Van maandag 19 november tot en met vrijdag 30 november 2018 werkt de firma Jacops NV in de Izegemsestraat (tussen huisnummer 179 en 223)

Verkeerssituatie

  • Voetgangers hebben doorgang
  • In de Izegemsestraat (tussen huisnummer 179 en 223) geldt er voor die periode éénrichtingsverkeer richting Heule voor verkeer en fietsers
  • Omleiding voor verkeer en fietsers wordt voorzien via Ringlaan – Brugsesteenweg - Watermolenstraat
  • Meerinfo: www.kortrijk.be
  • minderhinder@kortrijk.be

                                                                                                

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.