ONTMANTELING

19/11/2018
ONTMANTELING Op de oude Barco-site langs de Noordlaan in Kortrijk/Kuurne wordt momenteel de zogenaamde “ramblas” ontmanteld waardoor het nieuwe logistieke gebouw van Barco, dat sinds begin dit jaar operationeel is, definitief afgesplitst wordt van de oude gebouwen. Deze laatste zullen worden herontwikkeld tot het nieuwe bedrijvenpark ‘Kobar’

De bestaande gebouwen worden deels afgebroken en deels gerenoveerd. Op de vrijgekomen grond zullen ook nieuwe gebouwen worden opgetrokken. Dit project wordt van A tot Z in goede banen geleid door projectontwikkelaar Futurn. Op de grond van 4,6 ha zal zo’n 25.000 m² aan nieuwe gebouwen worden voorzien met plaats voor 6 à 8 bedrijven. Deze nieuwe ruimte bestaat uit projectgronden en bestaande bedrijfsgebouwen die te koop worden aangeboden. Bedrijven in volle expansie die op zoek zijn naar extra ruimte voor opslag, productie of logistiek kunnen op deze vlot bereikbare locatie, pal aan de R8, zeker hun gading vinden.

Meer informatie: www.futurn.com of 056/36.19.10

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.