VENTILAIR GROUP STEUNT TERUG GOEDE DOEL

19/11/2018
VENTILAIR GROUP STEUNT TERUG GOEDE DOEL Na het succes van vorig jaar, organiseren we op dinsdag 11 december voor de tweede keer de VentiQuiz in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel, hier in onze kantoren in Kuurne. Het is een algemene quiz voor iedereen die van een kleine uitdaging houdt. Deze start om 19u stipt en we hopen de winnaar bekend te maken om 22u30.

Vorig jaar werd de quiz georganiseerd ten voordele van het Kinderkankerfonds en mochten we een mooie 1200 euro opstrijken. Dit jaar steunen we think pink en we willen het bedrag minstens evenaren!

 

Hebben jij en/of je collega’s zin om deel te nemen aan de quiz? Schrijf je dan hier in: https://www.ventilairgroup.be/be-nl/page/de-warmste-week

We vragen een kleine bijdrage van 20 euro per team. Er zijn doorheen de avond hapjes en drankjes aan democratische prijzen te koop!

 

Je kunt think pink ook op andere manieren steunen:

1 -> een roos think pink lintje kopen (1 euro per lintje)

2 -> een spaarvarkentje kopen (5 euro per varkentje)

 Bestellingen mag je doorgeven per kerende e-mail. Achteraf ontvang je een uitnodiging tot betaling en het rekeningnummer.

Af te halen in Kuurne.

 

Alvast bedankt voor jullie steun!

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.