VENTILAIR GROUP STEUNT TERUG GOEDE DOEL

19/11/2018
VENTILAIR GROUP STEUNT TERUG GOEDE DOEL Na het succes van vorig jaar, organiseren we op dinsdag 11 december voor de tweede keer de VentiQuiz in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel, hier in onze kantoren in Kuurne. Het is een algemene quiz voor iedereen die van een kleine uitdaging houdt. Deze start om 19u stipt en we hopen de winnaar bekend te maken om 22u30.

Vorig jaar werd de quiz georganiseerd ten voordele van het Kinderkankerfonds en mochten we een mooie 1200 euro opstrijken. Dit jaar steunen we think pink en we willen het bedrag minstens evenaren!

 

Hebben jij en/of je collega’s zin om deel te nemen aan de quiz? Schrijf je dan hier in: https://www.ventilairgroup.be/be-nl/page/de-warmste-week

We vragen een kleine bijdrage van 20 euro per team. Er zijn doorheen de avond hapjes en drankjes aan democratische prijzen te koop!

 

Je kunt think pink ook op andere manieren steunen:

1 -> een roos think pink lintje kopen (1 euro per lintje)

2 -> een spaarvarkentje kopen (5 euro per varkentje)

 Bestellingen mag je doorgeven per kerende e-mail. Achteraf ontvang je een uitnodiging tot betaling en het rekeningnummer.

Af te halen in Kuurne.

 

Alvast bedankt voor jullie steun!

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.