OPHALING KLEIN GEVAARLIJK AFVAL

19/11/2018
De POM West-Vlaanderen organiseert van maandag 26 november tot 7 december opnieuw een ophaalronde voor KGA op alle West-Vlaamse bedrijventerreinen.

Klein Gevaarlijk Afval (KGA) (zoals lege verfpotten, oude tl-lampen, loodaccu’s, olieresten, chemicaliën, …) wordt vaak voor lange tijd opgeslagen in bedrijven, of erger nog, belandt in de restcontainer. Elk bedrijf is verplicht KGA afzonderlijk in te zamelen. Aangezien voor veel organisaties de hoeveelheid KGA beperkt is, biedt een gezamenlijk initiatief een financieel voordeel! Het is niet de bedoeling om met deze actie productieafval op te halen.
Daarom worden de hoeveelheden beperkt.

Voor meer info en inschrijvingen (tot 20 november)

www.pomwvl.be/kga

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.