OPHALING KLEIN GEVAARLIJK AFVAL

19/11/2018
De POM West-Vlaanderen organiseert van maandag 26 november tot 7 december opnieuw een ophaalronde voor KGA op alle West-Vlaamse bedrijventerreinen.

Klein Gevaarlijk Afval (KGA) (zoals lege verfpotten, oude tl-lampen, loodaccu’s, olieresten, chemicaliën, …) wordt vaak voor lange tijd opgeslagen in bedrijven, of erger nog, belandt in de restcontainer. Elk bedrijf is verplicht KGA afzonderlijk in te zamelen. Aangezien voor veel organisaties de hoeveelheid KGA beperkt is, biedt een gezamenlijk initiatief een financieel voordeel! Het is niet de bedoeling om met deze actie productieafval op te halen.
Daarom worden de hoeveelheden beperkt.

Voor meer info en inschrijvingen (tot 20 november)

www.pomwvl.be/kga

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.