toekomstplannen ?

20/12/2018
toekomstplannen ? Misschien kunnen we je helpen om je droom waar te maken. Een volledige loods nodig, of een kleine deelruimte vanaf 150 mē? Samen kunnen we naar een oplossing zoeken. Bezoek gerust eens onze website www.intertex.be en zie wat we kunnen aanbieden.Momenteel zijn alle 35.000 m² bezet maar deze toestand wijzigt regelmatig. Eind volgend jaar er bvb zo'n 8.000 m² vrij. Aarzel dus niet om contact op te nemen!
We kunnen logistieke diensten aanbieden, zoals oa het gebruik van gekeurde heftruck of hoogwerker, met of zonder personeel. Een laadbrug voor het laden en lossen van containers is ook beschikbaar.
Daarnaast beschikken we ook over een geijkte openbare weegbrug, voor iedereen 24/24 toegankelijk.
De jetons dienen vooraf gekocht te worden in onze burelen, iedere werkdag tijdens de kantooruren. Prijs per jeton: 2 euro (goedkoopste in de streek)
Terug

Home

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.

toekomstplannen ? 20/12/2018

Misschien kunnen we je helpen om je droom waar te maken. Een volledige loods nodig, of een kleine deelruimte vanaf 150 mē? Samen kunnen we naar een oplossing zoeken. Bezoek gerust eens onze website www.intertex.be en zie wat we kunnen aanbieden.